Fashion

Fashion update week 5

De week waar in de winter dan toch echt is losgebarsten bracht ons op modenieuws gebied, de opbloeiende liefde tussen Karlie Kloss en Eddie Redmayne. Awesome covers van het nieuwe i-D magazine die in het teken stond van China, meer covergeweld van Love magazine issue 7 én de boxers van Becks for H&M -met next Calvin Klein ambitie- liggen vanaf deze week in de schappen van de Zweedse budgetketen.

-In de categorie Photoshop schandaal hebben we weer een kersverse toevoeging. Dit keer gaat het om de L’Oreal Revitalift Repair 10 advertentie met Rachel Weisz. De Britse Advertising Standards Authorityvond dat er iets te enthousiast was geshopt. Agree?

rachel shop

-De boxers van David Beckham, die vanaf deze week in een H&M filiaal near you liggen zijn volgens Becks pas het begin, hij vertelde deze week dat hij van plan is de next Calvin Klein te worden op ondergoed gebied.

becks becks

-Vrouwlief Vicky heeft ook weer van zich laten horen op modegebied, er werd een cute videootje van haar op stapel liggende goedkopere lijn Victoria gelanceerd.

 

-Love is in the air! Vogue was de matchmaker tussen Karlie Kloss en Eddie Redmayne. Na de sexy editorial in de Vogue US, waar de twee kroelend op Ibiza werden gekiekt, is het nu voor het 'echie' . De twee knapperds zijn verliefd

vogue

- Met beide Versace for H&M collecties achter de rug kunnen we het hele feestje weer van voor af aan beginnen. De Marni for H&M beelden lekken langzaam uit en er is een commerical uitgebracht die geregisseerd is door de lovely Sofia Coppola.

 

-Tenslotte het covernieuws van deze week. i-D Magazine lanceert maar liefst 12 covers van Chinese beauties. Love Magazine heeft Rachel Zoe als vampier, Kate Moss en Lara Stone als katjes en Linda Evangelista als punker. De cover van de Britse Vogue covert Lana del Rey, deze fasinerende zangeres tekende onlangs een modellencontract. Is Lana model material volgens jullie?

vogue lana

Welk modenieuwtje had jij niet willen missen?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top