Fashion

Love issue 7: Lara Stone & Kate Moss als cats

Een nieuwe uitgave van Love Magazine staat altijd garant voor spannende covers en exciting editorials. Was het vorige nummer voorzien van huilende piepjonge it-girls als Elle Fanning, nu zijn het Kate Moss en Lara Stone als katjes. En daar blijft het niet bij, want ook Rachel Zoe -als vampier!- en Linda Evangelista zijn gespot.

kate lara


Purrfect cats

Het nieuwe Love mag -issue 7- heeft het thema "After Taste" gekregen. Op 6 februari ligt het magazine in de schappen, maar zoals gewoonlijk lekken er van tevoren wat mooie kiekjes uit om you & me nieuwsgierig te maken naar meer. Dat is in ieder geval bij ons nu al gelukt! Kate Moss -die er opeens ongelofelijk jong uitziet helmaal, vergeleken met haar nieuwe Mango campagne- poseert samen met Lara Stone als twee katjes. De purrrfect modellen zijn geflitst door Mario Testino.

rachelzoe

Rachel Zoe stuurde een twitpic van haar zelf als vampier de wereld in; als maagdelijk witte en leeftijdsloze vampier poseert de celeb stylist voor de nieuwe cover van Love. Dan hebben we nog uitlekking incident numero drie: Linda Evangelista goes punk. Het topmodel is gekiekt door Mert & Marcus en dat eindigt in een sexy punk chick met uitgeveegde rode lippen.

linda

Zijn jullie ook benieuwd wat er in de aankomende dagen nog voor moois zal uitlekken? Wie zouden jullie graag zien?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top