Fashion

Style Contest: Scrapbook Edition

Een nieuw seizoen, een nieuwe editie van de Amsterdam Fashion Week. Dat betekent dat wij vanaf woensdagavond - naast het verslaan van de hotste shows - weer op pad gaan om bezoekers op de kiek te zetten. Ga creatief aan de slag met onze streetstyle foto’s en maak kans op fashionable topprijzen!

style contest scrapbook edition groot

Van woensdag 25 tot en met zondag 29 januari neemt de Amsterdam Fashion Week het Westergasterrein weer over. En uiteraard is Fashionscene van de partij! Via de homepage en onze Twitter en Facebook pages houden we je dagelijks op de hoogte van al het fall-winter 2012 modemoois dat geshowd wordt. Daarnaast organiseren we alweer voor de derde keer op rij de Style Contest!

Ook deze keer fotograferen we vijf dagen lang de bezoekers van de AFW in hun mooiste outfits. Maar in plaats van dat je op je favoriete look kunt stemmen, vragen we je nu om van onze streetstyle kiekjes een fashionable scrapbook te maken! De drie mooiste collages - die de Fashionscene redactie uitkiest - winnen drie minstens zo mooie prijzen. Lees snel verder voor alle lovely prizes en de regels!

style contest scrapbook edition collageI

style contest scrapbook edition collageII

Modeliefhebbers tijdens de vorige editie van de Amsterdam Fashion Week.

De prijzen

- € 300,- te besteden bij online shopping heaven Nelly.com

- € 250,- om uit te geven aan mooie muiltjes bij Betsy Palmer (De bon is alleen geldig voor het huismerk van Betsy Palmer)

- Complete Monki outfit ter waarde van € 150,-, die speciaal voor jou wordt samengesteld

De regels

- Voor je scrapbook mag je 1 tot 4 door ons geschoten streetstyle beelden gebruiken, die tijdens deze editie van de AFW zijn gemaakt. Je vindt alle foto's in onze picture gallery.

- Je scrapbook moet in ieder geval vijf online geshopte items bevatten, die niet in de sale zijn. Enkele aanbevolen webshops zijn Asos, We Like Fashion, My Wardrobe, Nelly en Yoox.

- De linkjes naar de door jou geshopte webshop items hebben we ook nodig!

- Denk out of the box en ga helemaal los in Photoshop (of een soortgelijk programma) met streetstyle beelden, sfeerimpressies, items en editorials!

- Stuur je streetstyle scrapbook tussen donderdag 26 januari en dinsdag 14 februari, 18:00 uur naar info@fashionscene.nl met als onderwerp 'inzending Style Contest'.

Succes met het creëren van jullie scrapbooks en tot op de Fashion Week!

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top