Fashion

Oscar de la Renta werkt samen met Dr. Dre

Samenwerkingen, in de fashion business lusten ze er pap van. Maar een collab tussen een gelauwerd designer en een levende hiphop legende? Die zijn we nog niet eerder tegengekomen. Tot nu dan, want Oscar de la Renta heeft een superchique koptelefoon voor Dr. Dre ontworpen!

Oscar de la Renta is bij ons en zijn clientèle vooral geliefd om zijn red carpet dresses en sprookjesachtige trouwjurken. Dankzij een samenwerking met rapper en producer Dr. Dre, oftewel André Romell Young, kan de ontwerper nu een ander luxe product aan zijn CV toevoegen: headphones. Hoe de twee heren bij elkaar terecht zijn gekomen is voor ons een groot raadsel, maar de ontmoeting heeft in ieder geval een bijzonder stylish en handig (ze fungeren meteen als oorwarmers) product als resultaat!

oscar de la renta dr dre samenwerking collage

De enorm populaire Beats by Dr. Dre koptelefoon met een Oscar de la Renta sausje

We hebben slechts twee minpuntjes kunnen ontdekken aan de koptelefoon. Het fluffy gedeelte is namelijk gemaakt van echt vossenbont en na het aanschaffen van één exemplaar is je portemonnee ruim 530 euro lichter. Ja, de combi goed geluid en uniek design mag wat centen kosten...

oscar de la renta dr dre koptelefoon

Heb jij ruim 500 euro's over voor deze bijzondere koptelefoon? Either way, je kunt 'm hier bestellen.

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top