Winnen

WIN: Frends designer headphones //VERLOPEN

Frends, het fashionable merk voor electronica accessoires, komt met een nieuwe lijn koptelefoons voor de modebewuste vrouw. Wij geven drie paar fabulous headphones weg!

De collectie is geïnspireerd op het vakmanschap van vintage jewellery gecombineerd met de functie en technologie van morgen. De statement koptelefoon wordt gezien als een waar sieraad: denk luxueuze materialen, echt leer en handgeslepen materiaal. En dat alles met veel aandacht voor technische details met het beste geluid: mooi én functioneel dus. En erg handig: de kabels zijn geweven en raken niet in de war als de headphone onder in je handtas ligt. Hij is opvouwbaar zodat hij ook in je clutch past als je een avondje uit bent. WIN!
Fashionscene mag van Frends drie paar van deze geweldige designer headphones weggeven. Wil jij kans maken? Bekijk dan het filmje en beantwoord de volgende vraag: Waar is de video gefilmd? Vergeet ook niet je voorkeur voor het model headphones aan te geven.

1x Taylor Silver ter waarde van € 199,-
 
1x Layla Rosegold ter waarde van €149,- 


1x Ella Gold ter waarde van € 99,-De Frends headphones zijn vanaf halverwege november verkrijgbaar in selected Fashion Boutiques, Apple Premium Resellers en op www.wearefrends.com
Deel dit artikel
Back to top