Fashion

Rihanna ontwerpt collectie voor Armani

Het is je vast niet ontgaan dat Rihanna het gezicht is van Emporio Armani Underwear en Armani Jeans fall-winter campagnes. De sexy, steamy beelden en commercial met RiRi’s blonde, kort bob en flawless lijf zijn moeilijk om te vergeten. Maar nu heeft Rihanna samen met Armani een capsule collectie ontworpen en wij hebben de eerste schetsen!

 

Rihanna ontwerpt collectie voor Armani

De capsule collectie voor Armani is Rihanna’s allereerste kledinglijn. Vreemd eigenlijk dat de zangeres niet eerder is benaderd voor een eigen fashion line, gezien RiRi’s passion for fashion. De barbadiaanse zit regelmatig front row bij catwalks show en is niet vies van een beetje high fashion. Ook aan lef schort het de popster beslist niet. En dan nog iets: waar haalt ze de tijd vandaan om naast haar sky high carrière te ontwerpen? De tour van haar ene album is nog niet afgemaakt of een nieuw album ligt alweer in de schappen.

 

Aan de schetsen te zien heeft Rihanna veel aandacht besteedt aan details, wat de collectie een RiRi touch geeft. Een van de jeans heeft een sjaaltje als riem, dat veel weg heeft van het sjaaltje dat Rihanna als bandana om haar hoofd draagt. Ook in de T-shirts zien we Rihanna terug. Op de één zien we haar gezicht gemixt met panterprint en de ander heeft een grafisch design van het logo van Armani en het logo van Rihanna.

Rihanna ontwerpt collectie voor Armani Rihanna ontwerpt collectie voor Armani

De capsule collectie bestaat uit twee soorten jeans (skinny en boyfriend), een kanten ondergoedsetje in donkergrijs en kobaltblauw, een zwart leren motorjack, een canvas tas en grafische T-shirts. De collectie zal vanaf eind november verkrijgbaar zijn.

Rihanna ontwerpt collectie voor Armani  

Wat vind jij van Rihanna's capsule collectie voor Armani voor zover je kunt zien?

(Door: Daphne)

(Beeld: Vogue.uk)

Deel dit artikel
Back to top