Fashion

Versace for H&M SS12 sneak peak

Afgelopen donderdag werd de Versace for H&M collectie gelanceerd en tegelijkertijd uitverkocht. Maar niet getreurd: er is meer, want ook deze zomer kun je in Versace over de boulevard paraderen. De Italiaanse ontwerpster gooit er ook nog een pre-spring collectie achteraan. Eind januari wordt deze gelanceerd, maar wij hebben al een sneak peak!

Versace for H&M

Vanaf het moment dat bekend werd dat Donatella Versace de nieuwe guest designer van H&M  zou worden, draaide de fashion wereld alleen nog maar om Versace for H&M. De eerste behind the scenes kiekjes, de eerste foto’s van de items,de campagnebeelden die één voor één gepubliceerd werden, de tv commercial en tenslotte de complete Versace for H&M collectie. Ook nu de Versace for H&M collectie eindelijk uit(verkocht) is, gaat de Italiaanse ontwerpster nog even een stapje verder dan haar voorgangers. Versace komt namelijk ook nog een pre-spring collectie.

Pre-spring collectie 2012

De pre-spring collectie is vanaf 19 januari exclusief in de online shop verkrijgbaar. Er zijn al een paar beelden uitgelekt en wij hebben ze! We zien vrolijke items zoals gouden en witte strappy heels, blauwe bikini’s en een paarse hotpants, allen bedrukt met prints van fruit, vlinders en bloemen.

Versace for H&M spring-summer 2012 sneak peak

Versace for H&M spring-summer 2012 sneak peak

Wat vind je van de Versace for H&M pre-spring collectie, voor zover je deze kunt zien?

(Door: Daphne)

(Beeld: Mirror.co.uk)

Deel dit artikel
Back to top