Fashion

Andrej Pejic au naturel photoshoot

Andrej Pejic is hot. Er is geen ontkomen aan. Waar je ook gaat of kijkt: daar is de androgyne Andrej Pejic. Zo kwamen wij deze opvallend natuurlijke shoot van Andrej voor French Revue de Modes #19 tegen. Niet alleen de make-up is naturel, ook de foto's zijn geschoten in de ongerepte natuur. C'est tout naturel!

Andrej Pejic is geen transseksueel model, maar een androgyn model. Dat is iemand die zowel als mannelijk als vrouwelijk model ingezet kan worden. Toch lijkt het erop dat men het liefst de vrouwelijke kant van Andrej ziet, gezien de vele editorials en fotoshoots van het model als vrouw.

Zie bijvoorbeeld de onderstaande cover voor het oktobernummer van Schön Magazine. We kunnen Andrej Pejic met zijn parelwitte lokken, smokey eyes en de sigaret geklemd tussen de rode nagels gerust een femme fatale noemen. Pejic omarmt zijn vrouwelijke kant en koos zelfs voor een kokerrok bij het ontmoeten van the Queen afgelopen weekend. Desondanks vertelde hij in augustus nog aan New York Magazine dat hij niet van plan is een geslachtsverandering te ondergaan.

Andrej Pejic Schön Magazine

Voor de Sonate d'Automne fotoshoot voor French Revue de Modes #19, geschoten door Giulia Noni, werd Andrej zo naturel mogelijk neergezet: zonder make-up en in de vrije natuur. Toch werd het model wederom in vrouwelijke kleding gestoken, wat bovendien niets afdoet aan de foto's. Sterker nog, het is de reden dat Andrej zo groot is geworden. Do what your best at, right?

Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19

Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19

Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19

Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19 Andrej Pejic voor French Revue de Modes #19   

Wat vind jij van natuurlijke shoot van Andrej Pejic?

(Door: Daphne)

(Beeld: Fashion Gone Rogue) 

Deel dit artikel
Back to top