Fashion

Fashion update week 50

Van Hello Kitty op Elle Taiwan tot Elizabeth Taylors juwelencollectie die een wereldrecord van $116 miljoen opbracht.  Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Rockchick Alice Dellal zou het nieuwe gezicht van Chanel worden. Karl Lagerfeld is al fan van haar punk look!  

* Anna Wintour vertelt in een interview aan CBS over haar radicale, riskante keuzes bij Vogue.

* Mannelijk topmodel Andrej Pejic showt nieuwste mega push-up beha van HEMA!

Andrej Pejic voor Hema

* AFW schema is bekend! 25-29 januari is de Nederlandse fashionscene te vinden op het Westergasterrein in Amsterdam! Voor de opletters: SuperTrash staat niet in het schema, Olcay geeft namelijk een eigen show op 28 januari in de Passengers Terminal in Amsterdam!

* Jimmy Choo komt met een croc coffee cup holder! Dit accessoire voor je bakkie leut is voor $165.00 van jou en komt in roze en oranje.

Jimmy Choo cupholders

* Zin in een filmpje? Marion Cotillard gaat helemaal los in de vijf minuten durende L.A.dy Dior komedie!

* De beelden van Donatella's tweede collectie voor H&M zijn uit. De Versace for H&M cruise collection is fris & fruitig!

* Fashionscene's Danique ging naar Londen voor de lancering van de gloednieuwe en stylish verantwoorde Prada for LG smartphone! Hier alvast een voorproefje...

Prada LG

* Meryl Streep wilde best op de cover van het januarinummer van Vogue, op één voorwaarde...

* SNEAK PEEK! Saskia de Brauw in vier looks van Karl by Karl Lagerfeld. De nieuwe, betaalbare lijn is vanaf 25 januari op Net-a-Porter verkrijgbaar!

Karl by Karl Lagerfeld

* Agyness Deyns appartement in New York staat te koop voor $2,5 miljoen dollar! Jammer van de hysterische inrichting! Eén woord: kitsch!

Agyness Deyn appartement New York

* Donderdagavond keken we met z'n allen naar de Victoria's Secret Fashion Show, de volgende dag werden we minder blij. Victoria's Secret blijkt betrokken te zijn bij kinderarbeid.

* De Versace SS12 campagne met Gisele Bündchen vastgelegd door Mert Alas en Marcus Piggot!

Versace SS12 campagne

Have a fashionable, exciting and relaxing weekend!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top