Fashion

Fashion update week 41

Van de lancering van Olivia Palermo’s modeblog tot de swimwear collectie van Jean-Paul Gaultier voor La Perla. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Er was een tijd dat Kate Moss net zoals alle andere modellen moest auditeren voordat zij een opdracht kreeg toegewezen. Dat bewijzen deze audition tapes van een piepjonge en bare-faced Kate voor L’Oréal in 1996. Superleuk om te zien!

 

* Fashion designer Jeremy Scott ontwikkelt samen met Swatch een tweede collectie voor de meest stijlbewuste pols! Zijn nieuwste ontwerpen zijn karakteristiek en bovendien grappig, provocerend en trendy. De horloges zijn echte eyecatchers!

Jeremy Scott for Swatch

* Als iemand weet hoe je een fabulous en entertaining videoclip neerzet, is het Beyoncé wel. In haar nieuwste videoclip ‘Countdown’ maakt haute couture plaats voor betaalbare fashion van American Apparel en Forever 21. We like!

* L’Officiel Paris bestaat 90 jaar en dat vieren ze met een superdik oktobernummer met fashion blogger Tavi op de cover. Een editie die elke fashionlover in huis zou moeten hebben. Het blad puilt uit van de adembenemende fotoshoots, iconische items, de grootste merken, en beauty en fashion van de laatste 90 jaar.

Tavi L'Officiel Dutch

* Beyoncé staat op de covers van het novembernummer van Harper’s Bazaar. Covers? Ja, het zijn er niet één, maar twee, aangezien ze ook de cover van de abonnee-editie siert. Hoewel de zwangere Bee straalt op de covers, is er nog maarweinig van de baby bumb te zien. She rocks!

* Er zijn deze week weer Versace voor H&M campagnebeelden gepubliceerd! Hierin zien we de beeldschone dames: Abbey Lee Kershaw, Lindsey Wixson & Daphne Groeneveld. Ze zijn gestyled door Joe McKenna en gefotografeerd door Mert Alas & Marcus Piggott.

Versace for H&M

Versace for H&M

* Giambattista Valli heeft een collectie ontworpen voor het Amerikaanse warenhuis Macy’s. Valli is de vierde designer op een rij die met Macy’s mocht samenwerken aan hun contemporary lijn ‘Impulse’. De lijn van Giambattista Valli voor Macy's bestaat vooral uit heerlijk vrolijke en kleurrijke cocktailjurkjes.

 

* Over minder dan een maand (9 nov) zal de Victoria's Secret Fashion Show weer plaatsvinden. De spanning stijgt en we hebben er zin in! Helemaal sinds we weten dat Kanye West en Maroon 5 zullen optreden. Leuk weetje: Lead singer Adam Levine's vriendin, Anne Vyalitsyna, zal in de show meelopen. Andere Angels die gegarandeerd in de show zullen shinen: Miranda Kerr, Chanel Iman, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Behati Prinsloo, and Lindsay Ellingson.

Victoria's Secret 2011

Ben jij benieuwd wat volgende week ons weer zal brengen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top