Fashion

Fashion update week 40

Van Chloë Sevigny in de fashion show van Kenzo tot de hatelijke tweet van supermodel Jourdan Dunn tijdens de PFW. Na een week vol modenieuws zie je door de bomen het bos niet meer. We frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij.

* Carine Roitfeld lanceert volgend jaar september een eigen magazine. De voormalig hoofdredacteur van de Franse Vogue wil een Engelstalig iconisch magazine maken met internationale allure. Wij kunnen niet wachten, jullie?

Carine Roitfeld lanceert eigen magazine

* Kanye West toonde zijn eerste collectie 'KW by Kanye West' op de Paris Fashion Week. Helaas voor de rapper werd de collectie door de critici niet goed ontvangen. Kanye's reactie: "I gave everything that l I had".

* The House of Rising was al een fijne plek in Amsterdam waar je stijlvol een cocktail kon drinken, kunst kon kijken en muziek kon luisteren, maar nu kan je er ook nog eens shoppen. Een groot pluspunt voor ons fashionlovers natuurlijk!

* Rihanna siert de cover van het november nummer van de Britse Vogue. RiRi rockt de cover met een blonde, korte 'Marilyn-bob' in een jurk van Armani Privé. De baret en brogues in de rest van de beelden geven de shoot een heerlijk Franse allure.

Rihanna op cover Britse Vogue

*  Jimmy Choo heeft een nieuwe collectie genaamd 'Icons' uitgebracht en niemand minder dan topfotografe Nan Goldin heeft de campagnebeelden geschoten. De collectie bestaat uit de vijftien best verkochte modellen. Een collectie met het beste van Jimmy Choo? We like!

* Lara Stone poseert als een provocerende, dominante meesteres in de Japanse Vogue van november. De zwart-wit editorial met de titel 'La Belle Maîtresse' is geschoten door Mario Sorrenti. Bravo voor deze 'meesterlijke' fotoshoot!

Lara Stone als meesteres in de Japanse Vogue

* Weet je nog de Louis Vuitton fall-winter 2011 show, waarin de modellen per lift naar de catwalkwerden vervoerd? Overtreffen leek onmogelijk, maar deze keer zette Marc Jacobs een draaiende carrousel midden op de catwalk met Kate Moss als paradepaardje!

* De campagnebeelden waren al enige tijd uit, maar nu kun je Rihanna's fall 2011 videocampagne voor Armani Jeans bekijken. Naast dat we de sexy zangeres zichzelf in een Armani Jeans zien wurmen, horen we op de achtergrond haar sensuele song 'Skin'.

 

* Kate Middleton op de cover van de Amerikaanse Vogue? Vergeet het maar. Queen Elizabeth heeft laten weten not amused te zijn als de Duchess of Cambridge cover girl wordt.

Welk nieuwtje had jij absoluut niet willen missen?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top