Fashion

Lara Stone en Carine Roitfeld op cover i-D

i-D Magazine daagt haar lezers uit om groots te dromen in het ‘Dreams and Aspirations’ issue. Om dit kracht bij te zetten, plaatst het blad vier grote namen uit de fashion industry op de cover van het septembernummer. Carine Roitfeld, Lara Stone, Fei Fei Sun en Abbey Lee Kershaw showen allemaal de traditionele knipoog.  

De i-D covermodellen zijn alle vier door een verschillende fotograaf vastgelegd. Carine Roitfeld werkte – niet heel verrassend- samen met Terry Richardson aan haar perfecte knipoog. Voor de dromerige cover met onze Lara Stone is fotograaf David Bailey ingeschakeld. Hij werkt samen met i-D’s fashion director Charlotte Stockdale aan de surrealistische shoot geïnspireerd op London in de jaren ’60.

Op de derde ‘Dream Big’ cover staat model van het moment Fei Fei Sun, gefotografeerd door Daniel Jackson. Zij bewijst dat je het met een beetje zelfvertrouwen en vastberadenheid ver kunt schoppen. Fei Fei liep in haar eerste seizoen meer dan dertig shows, zonder één woord Engels te kunnen spreken. Als laatste zet model Abbey Lee Kershaw een jaren ‘60 Twiggy look neer in samenwerking met fotograaf Richard Bush.

I-D magazine cover Carine Roitfeld

I-D magazine cover Lara Stone  I-D magazine cover Fei Fei Sun 

I-D magazine cover Abbey Lee Kershaw

Onze voorkeur gaat uit naar de cover van Lara Stone door David Bailey, door de bijzondere kleuren en de geweldige styling (had je het spinnenwebje al gezien op de nagel van Lara?). Welke cover is jouw favoriet?  

(Door: Daphne) 

(Beeld: Fashiongonerogue.com)

Deel dit artikel
Back to top