Fashion

Shopstop: The House of Rising

The House of Rising was al een fijne plek in Amsterdam waar je stijlvol een cocktail kon drinken, kunst kon kijken en muziek kon luisteren, maar nu kan je er ook nog eens shoppen. En dat geeft het wel een groot pluspunt voor ons fashionlovers natuurlijk.

houseofrising

De bar in The House of Rising

Kijken, kijken en nu ook kopen

The House of Rising, een ontmoetingsplek voor elke creativeling, aan de Reguliersdwarsstraat biedt upcoming designers, kunstenaars en muziekartiesten een podium waar zij hun werk kunnen tonen. Naast kijken naar al dat moois kan je nu ook kopen bij The House of Rising. Er hangt sinds kort een eigen winkel aan de concept-store vast waarin een collectie met toonaangevende kleding en accessoires verkrijgbaar is. Naast een damescollectie is er ook een aanbod voor de boys, zodat je voor de BF ook wat mee kunt nemen.

shop hor

horshop

The House of Rising shop

Nationale en internationale designers

De items die er hangen zijn van de hand van zowel nationale als internationale designers. Momenteel vertegenwoordigen onder andere Eloanre de Ruuk, Brow Clothes, Delikatessen, OntFront, Guinea Pig Galore en Anna Lindeman het Nederlandse talent en zorgen de labels Guilt Edge, c.neeon, Zedku, Beatrice Boyle for Browns Focus en het Spaanse label Javier Nunez met zijn handmade limited edition poncho’s voor de internationale namen.

Binnenkort een kijkje nemen in de vernieuwende conceptstore? Als je uitgeshopt bent kan je al cocktail drinkend en tapas knabbelend de expositie die momenteel loopt bekijken. ‘My God is Me’, is gefotografeerd door Bas Losekoot en betreft een jaar uit het leven van multi-talent Monsieur Plastique. Bas Losekoot volgde hem een jaar tijdens zijn werk en fotografeerde hierbij zijn hoogte- en dieptepunten, wat resulteerde in een controversiële fotoserie.

 

expo

The House of Rising

Reguliersdwarsstraat 41

1017 BK Amsterdam

 

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 01.00 uur

Vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 03.00 uur

Zondag en maandag van 16.00 uur tot 01.00 uur

De winkel is iedere dag geopend tot 21.00 uur.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top