Fashion

Daphne Groeneveld in preview Vuitton expo

Remember de overzichtstentoonstelling ter ere van designer Marc Jacobs en zijn werk voor Louis Vuitton? Vogue Italia geeft alvast een preview van de expo 'Louis Vuitton: The Art of Fashion', met Daphne Groeneveld in de hoofdrol. Stylist en curator Katie Grand mixt hiervoor iconische stukken uit verschillende shows door elkaar.

Of Marc Jacobs daadwerkelijk Louis Vuitton zal verlaten voor een job als hoofddesigner bij modehuis Dior, wordt helaas niet verklapt in de September Issue van Vogue Italia. Maar voor nu nemen we ook genoegen met de glamorous editorial 'Archival Mix Match', waarin Dutchie Daphne Groeneveld enkele Marc Jacobs stukken uit het Louis Vuitton archief rockt. Zo spotten we een zusterpakje uit de spring/summer 2008 collectie, high heels uit de fall/winter 2009 show (die van de bunny ears) en een tas die voortkwam uit een samenwerking met grafitti artiest Stephen Sprouse in 2009.

Daphne Groeneveld preview Louis Vuitton tentoonstelling Vogue Italia I

Daphne Groeneveld preview Louis Vuitton tentoonstelling Vogue Italia II

Daphne Groeneveld preview Louis Vuitton tentoonstelling Vogue Italia III

Daphne Groeneveld preview Louis Vuitton tentoonstelling Vogue Italia IV

Als bonusmateriaal hebben we nog een backstage filmpje voor je, waarin de model moves van Daphne in real life te zien zijn.

De expositie -met 30 looks uit 70 seizoenen Marc Jacobs voor Louis Vuitton- is tussen 22 september en 9 oktober 2011 te bewonderen in Milaan. Naast de door Katie Grand gestijlde looks is er een deel van de expo gewijd aan exclusieve backstage beelden.

Triggert de Vogue Italia shoot jou om de tentoonstelling in Milaan te bezoeken?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top