Fashion

Fashion's Night Out schakelt Glee in

Fashion's Night Out, een initiatief van Vogue om mensen aan het shoppen te krijgen, belooft dit jaar weer bigger and better te worden. Om deze blijde boodschap te verkondigen, heeft het blad de zingende cast van Glee ingeschakeld. Een opvallende move, aangezien het vorig jaar nog topmodellen waren die het event promootten.

Al voor de derde maal op rij organiseert modebijbel Vogue Fashion's Night Out, dit jaar op 8 september. Deze shopping night is in het leven geroepen om de modewereld een steuntje in de rug te geven. Want een industrie draaiende houden op alleen maar kijken naar mode werkt niet, er moet worden geshopt! Winkels blijven tot laat in de avond open en mödische celebs maken appearances op allerlei locaties.

fashion's night out 2010 topmodellen in actie

Topmodellen (waaronder Lara Stone en Doutzen Kroes!) promoten Fashion's Night Out in 2010.

Na het succes van de eerste editie in 2009, is het evenement iedere keer weer blijven groeien. De eerste editie vond alleen in New York plaats; dit jaar is er ook een Fashion's Night Out in onder meer Berlijn, Londen en Milaan. Ook zijn er vele merken bijgekomen, die hun winkels maar al te graag wat langer openen om mee te kunnen doen aan het grootse evenement. Acne, Marc Jacobs, Lanvin, Pierre Hardy en Valentino zijn slechts enkele namen uit het indrukwekkende lijstje.

Maar dan komen we bij het meest verrassende deel aan. Waar in 2009 en 2010 nog persoonlijkheden Anna Wintour herself en de Olsen twins werden ingeschakeld, is het nu de beurt aan de cast van Glee om Fashion's Night Out te promoten. Een foto van de muzikale groep stond al in de Vogue en nu is er ook een bijbehorend filmpje verschenen. Ze zingen het toepasselijke nummer 'Fashion' van David Bowie, terwijl ze over de catwalk paraderen in onder meer Marc Jacobs en Balmain.

glee voor vogue fashion's night out

De Glee foto in Vogue.

De performance van Glee voor Fashion's Night Out.

Nou snappen we dat Glee populair is in Amerika, dus in die zin is het een slimme zet van de organisatie. Maar we vragen ons toch af of ze er het publiek mee aantrekken dat daadwerkelijk Balmain en Marc Jacobs koopt...

Wat vind jij van het Glee x Fashion's Night Out filmpje?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top