Fashion

Lady Gaga gaat kerstcollectie ontwerpen

Gaga gaat samenwerken met Barneys New York. Speciaal voor de feestdagen gaat het popicoon een collectie lanceren met het Amerikaanse warenhuis. Lady Gaga geeft haar interpretatie op de klassieker Santa’s workshop  die toepasselijk Gaga’s workshop zal gaan heten. Wij zijn zeer benieuwd naar Gaga in de rol van Kerstman.

gagas workshop

Naast Miss Gaga herself zullen creatievellingen als Eli Sudbrack, Christophe Hamaide en Gaga’s stylist en hoofdontwerper van Mugler, Nicola Formichetti hun visie op het kersttafereel geven. Voor de eerste keer in de geschiedenis van Barneys New York zal een gehele verdieping van het warenhuis gebruikt worden voor dit feestelijke initiatief. Gaga’s workshop zal tot leven gebracht worden op de vijfde verdieping en zal ook in de etalages op Madison Avenue te zien zijn.  Lady Gaga heeft duidelijk de kerstgedachte want 25% van de opbrengst zal gedoneerd worden aan een goed doel. Vanaf half november is de Lady Gaga X Barneys New York collectie te bewonderen.

barneys gaga

Barneys is lekker bezig met de collabs, eerder deed het warenhuis het al met Daphne Guinnes en werd Carine Roitfeld samen met familie ingezet voor de fall 2011 campagne.

Wat verwacht jij van de kerstcollectie van Lady Gaga?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top