Fashion

Kanye West zal gaan showen op NY fashion week

De fashion enthousiast Kanye West heeft eindelijk zijn doel bereikt, zijn liefde voor mode schuift hij al lange tijd niet onder stoelen of banken, maar nu heeft de rapper het dan echt voor elkaar. Hij gaat met een eigen lijn debuteren op New York Fashion Week.

Na jaren lang front row te hebben plaatsgenomen, een zijden shawl collab te hebben opgestart met M/M, advies ingewonnen te hebben bij een Central Saint Martins prof. en op het Coachella festival op de bune te zijn verschenen in een Celine blouse uit de spring/summer 2011 damescollectie heeft Yeezy zijn mode hoogtepunt nu dan echt bijna bereikt.

kanye

kanye

Erg betrouwbare bronnen vertellen dat Kanye West knit-wear koningin Louise Goldin heeft ingehuurd en St Martins MA legend, Louise Wilson geeft Kanye ook nog steeds advies. Louise Wilson is niet de eerste de beste, deze dame heeft wijlen Alexander McQueen en Christopher Kane ook in haar klaslokaal gehad.

Als we dit optellen bij het muzikale succes van Kanye West dan zijn onze modehartjes nu al vol verwachting aan het kloppen.

saint martens

Professor Louise Wilson van het Central Saint Martins College of Art.

Ben jij net zo benieuwd naar de eerste womenswear collectie die de rapper voor ons in petto heeft als wij? Yeezy couture, we like!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top