Fashion

AIFW supersale bij Open Shop

Het aftellen voor de AIFW is begonnen. Van 13 t/m 17 juli is het modefestijn weer gaande in onze hoofdstad. Naast het officiële schedule zijn er door heel Amsterdam allerlei fijne fashionevents die jij niet wilt missen. De supersale in Open Shop is zo'n must-go evenement.

Open Shop, gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal, bestaat inmiddels al 10 jaar en verkoopt kleding van Nederlands beginnend modetalent. De ontwerpers delen de vaste winkel-lasten en staan zelfs een dag per week in de shop. Je wordt dus altijd geholpen door een van de ontwerpers zelf. "We vinden het belangrijk om onze prijzen toegankelijk te houden, zodat iedereen plezier kan hebben van unieke ontwerpen," vertelt Sita Willemse, eigenaresse van Open Shop, "maar op 16 juli zijn de prijzen pas echt om te lachen!"

open shop

open shop bihnnen

Waar: Zaterdag 16 juli 2011, tussen 12:00-19:00 Wat: Open Shop, de winkel die kleding verkoopt van jonge Nederlandse ontwerpers, organiseert ter ere van de AIFW een super sale, met kortingen van 25% op de gehele collectie, dat wordt graaien!

Vaste ontwerpers van Open Shop zijn: Guinea Pig Galore, Hotrod Hussy, 100% Halal, Ephat en By Boef. Andere merken die onder andere verkrijgbaar zijn bij Open Shop: Michael Barnaart van Bergen, Motel, Iron Fist en Eco Couture. Voor meer informatie over Open Shop en de ontwerpers: openshopamsterdam.com

Open Shop

Nieuwezijds Voorburgwal 291

1012 RL Amsterdam

Telefoon: 0205286963

open dagelijks: 12:00-19:00, donderdag tot 21:00

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top