Fashion

De sale van zomer 2018 komt eraan en dit zijn onze gouden tips

Een aantal keer in het jaar kunnen we genieten van een paar hele fijne uitverkopen. De kortingen kunnen heel erg hoog oplopen, dus dit is hét moment om een kijkje te nemen naar die items waar je nog naar op zoek was. Het kan wel een beetje overweldigend zijn al die scherpe prijzen, maar daarom is het ook belangrijk dat je het slim aanpakt. Om je hierbij te helpen hebben wij een paar gouden tips voor je! Zo weet je zeker dat je de echte pareltjes uit de sale 2018 vist.

Vind je het moeilijk om items te laten hangen tot de uitverkoop?... Wij ook. Maar, het is toch echt veel voordeliger en dat is toch wel zo prettig voor je portemonnee. Of je nou voor de Bijenkorf sale gaat of de sale Zara, houd deze tips in je achterhoofd en de sale 2018 was nog nooit zo smooth verlopen!

1. Kijk in je garderobe wat je nodig hebt
Een uitverkoop kan heel erg overweldigend zijn en je hebt vaak ook opeens het idee dat je alles nodig hebt. Te veel kopen is niet slim, dus wat je het beste kan doen is van tevoren even kijken welke items je nou nodig hebt. Zo heb je een duidelijk doel voor ogen en zo kan je heel wat miskopen voorkomen in de sale 2018.

2. Ga nu al op zoek naar de items die je wil
Om een goed overzicht voor jezelf te creëren is het slim om voor de uitverkoop al te kijken naar de kledingstukken die je graag aan je garderobe wil toevoegen. Verliefd op die ene broek? Ga verschillende sites af en favoriet ze allemaal. Zodra de sale 2018 begint kan je op deze manier goed zien welke site jouw de beste prijs biedt en zo raak je niet bedolven onder alle andere items.

3. Soms is het slimmer om het nu al te kopen
Vaak zie je dat merken voordat de uitverkoop begint zo nu en dan al kortingen aanbieden (wij hebben al de nodige nieuwsbrieven ontvangen met kortingscodes voor 20 procent van de prijs af). De hogere discounts komen later, maar toch is het het overwegen waard om het item nu al in je winkelmandje te slepen. En als de sale 2018 al begonnen is, heb je ook niet gelijk de laagste prijs te pakken, maar wil je dat ene item echt mislopen voor die paar euro extra korting?...

 

Een bericht gedeeld door NOOR (@queenofjetlags) op

4. Abonneer je op de nieuwsbrief van jouw favoriete site
We know, we know... Het kan heel vervelend zijn om die mailtjes steeds in je inbox voorbij te zien komen, maar zo vlak voor de sale 2018 is het toch wel slim. Op deze manier ben jij er als eerste bij en dat is toch wel erg fijn! Zo wordt jouw favoriete item niet door iemand anders weggeshopt. Bovendien ontvang je dus van een aantal merken nu al kortingscodes in aanloop naar de echte uitverkoop.

5. Vergelijk de verzendkosten
Is de sale 2018 begonnen? Natuurlijk ga je opzoek naar de beste prijs, maar let hierbij ook goed op de verzendkosten! Een item lijkt op de ene site misschien goedkoper te zijn, maar het kan nog steeds duurder uitvallen vanwege de kosten die je moet betalen om het te laten opsturen. Kijk hier ook van tevoren naar, zodat je weer wat tijd bespaart.

6. Shop online!
Zoals je ziet zijn al onze tips gericht op online shoppen, maar dit komt omdat dit ook de beste strategie is. Online is alles fijn georganiseerd en dat zorgt ervoor dat je goed het overzicht kan bewaren. Het is minder makkelijk om online een impulsaankoop te doen en dat gaat natuurlijk een miskoop tegen. Thuis achter je computer kan je gemakkelijk de kalmte bewaren en hé, je kan het altijd nog terugsturen! 

7. Dit is wanneer het sale 2018 feest echt losbarst
Zoals gezegd kun je nu al bij diverse webshops met kortingscodes items scoren in aanloop naar de sale 2018 (én omdat iedereen hun vakantiegeld binnen heeft), maar de uitverkoop begint meestal echt rond eind juni. Goede graatmeters zijn de Bijenkorf sale en de sale Zara: wanneer dit begint, volgen anderen al snel. Houd deze shops dus in de gaten!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top