Fashion

Ben Sherman veiling voor goed doel

Het Britse label Ben Sherman zet zich in voor het goede doel. Via een e-Bay veiling gaan gesigneerde plectrums van muziekartiesten onder de hamer. Diep van binnen eigenlijk een rock 'n roll chick of wil je jouw papa voor Vaderdag een übertof kado geven? Bied dan op de charity veiling en steun gelijk een goed doel.

De eerste twee rondes van de VIP-veiling zijn al achter de rug. Grijp nu dus je laatste kans in de derde ronde, deze is van 9 tot en met 19 juni. Waan je even girl du jour Florence Welch, van Florence and the Machine (onlangs uitgeroepen tot nieuwe inspiratiebron van Gucci) of androgyne schone Elly Jackson van La Roux en scoor hun plectrum.

flo plectrum

Florence and the Machine plectrum

larouxelly

La Roux plectrum

Wannabe podiumbeesten en muziekliefhebbers kunnen naar www.benshermanvip.com voor meer info en om gelijk te biedingen op jouw favoriete artiest. Ben Sherman organiseert voor de tweede keer een V.I.P charity. Deze keer samen met Trekstock, een organisatie die zich inzet voor jonge mensen met kanker, en Lifebeat, die jonge mensen informeert over HIV/AIDS via de muziekindustrie.  

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top