Fashion

Terry Richardson en Kate Moss voor Mango

Terry Richardson en Kate Moss gaan uit de kleren. Tijdens een gemaskerde overval weet het modeduo een flinke buit binnen te halen. Zakken vol kledij gaan mee de bus in. En rijdend door de Parijse straten kleden het model en de fashionfotograaf zich om om er op en top uit te zien voor…

Ja voor wat eigenlijk? Tijdens de Mango fashion show spotten we Kate en Terry in exact dezelfde gestolen outfits. Dus dat ze onderweg zijn naar de fashion show zit er dik in.

kate & terry

Maar gelukkig zijn Kate en Terry niet echt schuldig aan diefstal. Het fashionduo leent zich namelijk voor de nieuwe Mango commercial. Met zulke namen heeft Mango weer een 'modestreepje' voor op de andere winkelketens.

 

Dat Mango de laatste tijd erg creatief bezig is in de publiciteit is één ding dat zeker is. Het modemerk gaat dit keer voor wel twee heel bekende gezichten in de nieuwe commercial, maar Mango werkt vaker samen met bekende fashionpeople. In maart dit jaar organiseerde Mango nog een leuke actie met de populairste bloggers over de hele wereld. Andy van Stylescrapbook won de wedstrijd en zal te zien zijn in de campagne van de modeketen.

Wat zal de volgende creatieve campagne van Mango zijn?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top