Fashion

Pixie Geldof op launch party van New Look

Deze week was Fashionscene in Londen om de fall/winter 2011 collectie van New Look te bekijken. Maar ook voor de lancering van de televisieshow 'New Look Style the Nation' van de modeketen die on screen gaat in Engeland. Dat werd gevierd met een feestje waar Pixie Geldof acte de présence gaf. Net als de rest van het hippe modepubliek, ontkwam de Londen it-girl niet aan de paparazzo moves van Fashion Editor Evelien.

New Look vond de lancering van de televisieshow 'New Look Style the Nation' die te zien zal zijn op de Engelse televisiezender T4, reden voor een groot feest met op de gastenlijst: journalisten, modellen en Londen it-girls. Flink uitgedost kwam het modepubliek de party crashen.

Zoals het een echte paparazzo betaamt schoot ik -tussen het dansen door- van hot naar her om de opvallendste outfits op de foto te zetten. Hiervan stak er één letterlijk met kop en schouders bovenuit. Pixie Geldof -die in 2008 een collectie voor New Look ontwierp, maar beter bekend is als rich kid en model- verscheen niet met torenhoge heels, maar plateauzolen die ze combineerde met de rest van haar jaren '90 outfit.

New Look launchparty

Eenmaal binnen ging de rest van de genodigden voor een perfect afgestijlde look met hier en daar items van New Look ertussen gecombineerd.

New Look launchparty New Look Style The Nation

New Look launch party

New Look launchparty

New Look launch party

Launnch party New Look Style The Nation

New Look Launch Party Style The Nation

New Look Launch party

New Look launch party

Wat vind jij van de outfit die Pixie Geldof op de launch party van 'New Look Style The Nation' draagt? Welke outfit is jouw favo?  

(Tekst: Evelien)  

Deel dit artikel
Back to top