Fashion

Edward Enninful vervangt Alex White

Gister ging het gerucht al dat Alexandra White W Magazine zou verlaten. De fashion en style director zou - just like Carine Roitfeld - haar eigen pad gaan volgen. Gisteravond werd dat gerucht op twitter bevestigd door haar opvolger Edward Enninful.

Edward Enninful begon al op zijn 18e als fashion director van i-D magazine. Hij was toen de jongste fashion editor ooit. Daarna heeft hij gewerkt bij Vogue Italia en voor de Amerikaanse Vogue. Met zo'n CV gaat W magazine voor safe en weten zij zeker dat ze een goede opvolger in huis hebben gehaald.

edward kate

styling edward

Styling door Edward. Het ziet er veelbelovend uit.

Alexandra White vond het na 16 jaar W magazine hoog tijd voor iets anders. Wat ze precies gaat doen is nog niet heel duidelijk. De geruchten gaan dat ze een online magazine wil beginnen en een eigen merk - the Alex White brand - op wil bouwen. Maar of ze deze dromen echt waar gaat maken...

Alex heeft in iedergeval een fijne tijd gehad bij W magazine. "Ik heb met veel getalenteerde mensen gewerkt en geholpen aan de productie van een geweldig magazine. Ook heb ik heb Stefano geholpen met zijn eerste jaar, maar nu ben ik echt toe aan een nieuwe start."

alex white

Wat vind jij ervan dat Alex White na 16 jaar opstapt? Is het tijd voor een jong iemand of had ze nog wel even mogen blijven?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top