Fashion

Gigi Hadid extreem sexy voor W magazine

De mooie Gigi Hadid straalt in de maar liefst twaalf pagina's tellende editorial voor W Magazine. Het modemagazine boekte het it-model voor hun september issue. Niemand minder dan Steven Meisel fotografeerde de mooie blondine voor het bijzondere najaarsnummer.

Gigi Hadid doet ons denken aan een jonge Brigit Bardot. Ze is gefotografeerd in die typische Franse pin-up stijl. Big hair en mooie grote katachtige ogen. W Magazine liet weten voor Gigi gekozen te hebben omdat ze volgens hen het meest connected model van de wereld is. Ze is zelbewust, mooi, heeft zelfvertrouwen en zakelijk inzicht. Hiernaast heeft zij een enorme groep aan volgers en dit maakt haar het ideale model van het digitale tijdperk, aldus W Magazine.

Gigi Hadid has it all! Een fantastische carrière, onlangs sleepte zij nog een Topshop campagne binnen, een geweldig huis en onwaarschijnlijke looks. Hiernaast is zij ook nog erg lovable, volgens insiders is zij namelijk ook hartstikke aardig. Bekijk de mooie plaatjes hieronder en wellicht word jij ook Gigi fan.


Deel dit artikel
Back to top