Fashion

Dr. Martens komt met kledinglijn

Wie kent Doc Martens nou niet? Het Britse schoenenmerk dat we veel terug zien in het straatbeeld komt nu met een eigen kledinglijn en is vanaf vandaag te bestellen in de online shop. De mini-collectie bestaat voornamelijk uit t-shirt dresses, maar wie weet komt er meer.

De kledinglijn is met een paar tops en shirt-dresses nog niet heel uitgebreid. De shirt-dresses zijn goede basics en dus een echte must. Stijl je dress met één van de Doc Martens stachel bags en natuurlijk een mooi paar low Martens of kistjes. Over-knee socks eronder en je bent weer klaar voor een nieuwe dag.

We hopen natuurlijk dat dit een voorproefje is voor een uitgebreide lijn, maar over een vervolgcollectie is jammer genoeg nog niets bekend. We zullen het nog moeten doen met deze mini-collectie.

Doc Martens kledinglijn

Een basic oversized t-shirt die je het liefst iedere dag aantrekt. Dit comfortabele t-shirt kost $60,-.

Doc martens kledinglijn

De zwart-witte ruit is jammer genoeg alleen in de winkel te verkrijgen. Maar op de online shop staat een andere ruit blouse voor $110,-

   Doc martens kledinglijn

Dit blauwe t-shirt dress kost $100,- en staat erg leuk op een grijze legging, maar kan ook prima op een zwarte jeans.

satchel dm wit

De School Satchel bag van Dr Martens is een multi-inzetbare tas. Combineer met een T-shirt dress, over-knee sokken en low-doc martens voor een klassieke Britse feel.

De Dr. Martens kledinglijn is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Dr. Martens winkels en in de online shop.

Wat vind jij van de Dr. Martens kleding- en tassenlijn?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top