Fashion

Ferry van der Nat opent foto-expositie

Amsterdam, watch out! Want Den Haag begint de rol van modehoofdstad over te nemen. Voor de Dutch Fashion Awards reisde ik samen met Fashiontwin Eveline al af naar de mooie stad achter de duinen. En nu moeten we er weer aan geloven. Want Ferry van der Nat opent 10 december een foto-expositie in Le Magasin de la Mode in Den Haag!

Copyright: Wendelien Daan

De de foto-expositie ‘ZOOM; eyes on Dutch fashion’ is van 10 december tot het einde van het jaar, the place to be om je Neerlandse modekennis op te krikken.Tijdens een visuele reis door de historie van de Nederlandse mode van 1950 tot heden, komen 150 foto’s aan bod, met persoonlijk werk van de crème de la crème van allerlei Nederlandse ontwerpers, fotografen, stylisten en modellen.

Het werk van onder andere Maarten Spruyt, Carli Hermès, Petrovsky & Ramone, Peter Stigter, Piet Paris en Philip Riches is te bewonderen. En ook het werk van sieradenontwerper Ted Noten's laatste ‘Haunted by 36 women’. Dit alles met één doel: "Al het grote werk van Nederlandse bodem bijeen te brengen", zegt Ferry van der Nat. "Mijn stille wens is deze prachtige verzameling met de tijd te zien groeien om uiteindelijk een groot publiek te laten zien waartoe Nederlands talent in staat is."

Event: ZOOM; eyes on Dutch Fashion

Locatie: Le Magasin de laMode

Adres: trendy winkelgebied Haagsche Bluf (nummer 43) dat gelegen is tussen de Venestraat, Dagelijkse Groenmarkt, Vlamingstraat en Nieuwstraat.

Ga jij naar Den Haag voor deze expositie?

(Tekst: fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top