Fashion

Danie Bles blogt voor Fashionscene

We hebben goed nieuws voor alle Fashionscene-lezers. Vanaf deze week zal styliste Danie Bles twee keer per maand een blog voor ons schrijven. Daarin vertelt ze over haar werk, haar klanten en deelt ze de leukste adresjes met ons. Wij zijn dolblij met deze nieuwe blogger!

Danie Bles is in Nederland één van de bekendste stylisten. Ze kleedt bekende Nederlanders als Sylvie van der Vaart, Yolanthe, Leontine Borsato en Nikkie Plessen. Ook houdt ze jaarlijks haar eigen mix & match show, waarmee ze de nieuwste trends bij een breed publiek onder de aandacht brengt. Bovendien heeft ze haar eigen schoenenlijn bij Manfield.

Daarnaast lanceerde Danie onlangs de eerste editie van haar eigen Style Guide en brengt ze maandelijks haar online magazine ByDanie uit. Ze maakt dus een hoop interessante dingen mee.

Voor Fashionscene gaat Danie vanaf woensdag 10 november elke twee weken een blog bijhouden over haar activiteiten. Dat kan een spannende shoot zijn, maar ook een shopping trip met Sylvie of een lanceringsfeestje van een hip modelabel. Zo krijgen jullie een kijkje in het leven van dé stylist van de Nederlandse sterren en hopelijk steek je er af en toe ook nog wat van op.

Wij zijn trots dat we Danie Bles tot één van onze bloggers mogen rekenen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top