Fashion

Tom Ford wil geen dikke mensen in zijn winkel

Tom Ford, die sinds dit jaar weer driftig aan het ontwerpen is geslagen, houdt niet zo van dikke mensen. In zijn nieuwe winkel heeft hij zelfs gezegd geen mensen met overgewicht te accepteren.

De Italiaanse zakenman Jean Pigozzi, zelf gezegd met maat XXL, sprak Ford daar op aan in de decembereditie van Vanity fair. "Tom, ik ben naar je winkel geweest. Ik kon niet eens een zakdoek kopen". Meneer Ford antwoorde hierop: "Weet je waarom? Ik wil geen dikke vette mannen zoals jij in mijn winkel". Auw!

Volgens de zwaarlijvige Pigozzi maakt Ford een grote fout, omdat 'grote jongens' zoals hij veel geld hebben te besteden. Tom Ford lijkt zich niet zo druk te maken om geldverlies met zijn onsympathieke gedrag maar is stiekem wel erg met zijn gewicht bezig: al vanaf zijn dertiende volgt de designer een dieet.

Andere designers, zoals Marc Jacobs, overwegen juist om zich wel op plus size fashion te richten. Ook Jean Paul Gaultier zet zich al jaren in voor vollere vrouwen mode. Waarschijnlijk een veel slimmere zet, want zwaarlijvige fashionista's willen niets liever dan zich hullen in designerkleding, iets wat nu boven maat 42 bijna onmogelijk is.

Bron: nu.nl

tom ford fat


Jean Pigozzi en Tom Ford


(Tekst: Fashiontwin Eveline)

Deel dit artikel
Back to top