Fashion

Eco uitstapje: Strawberry Earth Wonderland

Een leuke uittip voor de anders zo luie zondag is Strawberry Earth Wonderland. Hét evenement waar eco en fashion samen komen, zal op 17 oktober plaats vinden in Club Trouw in Amsterdam. Be there!


Het kan nooit kwaad om je bij te laten scholen op eco-gebied. Want uiteindelijk wordt niemand blij van dat mooie jurkje of nét die ene killerheels die bijdragen aan het afbrokkelen van de ozonlaag... Is er een eco-friendly alternatief? Dan doe ik er graag aan mee! Maar dan moet ik natuurlijk wel weten waar ik daarvoor terecht kan...


Strawberry Earth Wonderland Strawberry Earth Wonderland

Op Strawberry Earth Wonderland, dat helemaal in het teken staat van een duurzame levensstijl, valt van alles te doen op modegebied! Ecologische ontwerptalenten zoals Elsien Gringhuis, Studio Jux en Van Markoviec showen hun collecties, je kunt shoppen bij meer dan dertig merken op het gebied van eerlijkemode en beginnende ontwerpers krijgen de kans om experts op het gebied van duurzame mode te ontmoeten.

Naast al dat groens wordt er ook een Fashion Blogger Camp georganiseerd waar je met Ernst-Jan Pfauth (NRC-next blogger), Bregje Lampe (Het Parool), Annouk Post van Hiphonest en Andy van Stylescrapbook, kunt discussiëren over de invloed van bloggers op de modewereld. En de avond wordt afgesloten door de Zweedse band 'The Amplifetes'.

Strawberry Earth Wonderland

Wat: Sustainable Fashion, Art & Live Music
Waar: TrouwAmsterdam, Wibautstraat 127, Amsterdam
Wanneer: 17 Oktober 2010 16.00 - 00.00
Kosten: 6 euro, vvk start 1 september via TrouwAmsterdam en Charlie + Mary

Ben jij erbij?

(Tekst: Fashiontwin Evelien)

Deel dit artikel
Back to top