Beauty

Topmodel Miranda Kerr over beauty

Wist je dat Miranda Kerr een gekwalificeerde, holistische gezondheidsbeoefenaar is geworden om haar Kora Organics beautymerk te lanceren? Of dat ze alleen gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt en dat alle producten veganistisch, wreedheid-vrij en niet giftig zijn? Het topmodel vertelt hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen.
 
"Toen ik fulltime model was, op ongeveer mijn achttiende, werd ik me bewust van de chemische stoffen in de meeste huidverzorgingsproducten. Ik zocht al jaren naar een lijn die niet alleen gecertificeerd biologisch is, maar ook zijn werk deed. Ik kon niets op de markt vinden wat leverde wat ik zocht, daarom besloot ik om mijn eigen assortiment te creëren. Na vier jaar productontwikkeling met mijn biologische apotheker lanceerde ik Kora Organics. Ik heb de formules eerst jarenlang zelf geprobeerd en getest totdat ik honderd procent tevreden was. Ik denk dat het heel belangrijk is omweloverwogen beslissingen te maken en kennis te hebben over wat je op je huid smeert."

Werkende moeder

"Als oprichter en directeur van Kora Organics ben ik actief betrokken bij het dagelijkse bedrijfsleven zoals de productontwikkeling, financiering, marketing en de wereldwijde verkoopdistributie. Sinds ik moederben, heb ik geleerd om mijn tijd efficiënter in te plannen om ervoor te zorgen dat ik min familie, mijn bedrijf en mijn klanten het beste kan geven. Het draait allemaal om planning en voorbereiding!"
 
Oma's ingredient
"Noni is een van de belangrijkste ingrediënten in de reeks. Mijn oma bracht mij er mee in aanraking toen ik 12 jaar oud was en het is sindsdien nog steeds een deel van mijn dagelijkse voeding en huidverzorging. Net als de meeste jonge meisjes had ik puistjes toen ik opgroeide en soms nog steeds, maar ik vind dat het gebruik van Kora Organics en het handhaven van een gezonde, evenwichtige voeding mijn huid op zijn best laat zijn. Onze klanten van over de hele wereld laten zien dat het is de kwaliteit, integriteit en vooral het resultaat is dat Kora Organics onderscheidt... Maar om echt eerlijk te zijn, is er ook niet echt een ander concurrerend product op de markt."

Bron: Vogue UK
Beeld: Kora Organics

Deel dit artikel
Back to top