Fashion

Label model Lily Cole wint prijs

Model Lily Cole is behalve model ook actrice en eigenaar/oprichtster van modelabel The North Circular. En vooral met dat laatste project gaat het erg goed. Lily wist afgelopen week namelijk een prijs in de wacht te slepen met haar eigen label.

Lily Cole won een Good Business Award met The North Circular. Haar accessoirelabel viel met name in de prijzen vanwege de modieuze ontwerpen en dier- en milieu vriendelijke productiemethoden. The North Circular gebruikt namelijk alleen het wol van geredde kuddes schapen, die aan het slachthuis ontsnapt zijn. Bovendien zorgt het bedrijf ervoor dat de schapen heerlijk kunnen grazen in de vrije natuur en wordt hun wol natuurlijk geverfd.

Grappig is daarnaast dat de accessoires van het label worden geproduceerd met behulp van diverse oma’tjes. De oma’tjes leveren het breiwerk aan en Lily en haar collega’s doen de rest.

Alle reden dus om The North Circular een prijs te laten winnen. Andere prijswinnaars waren onder andere New Look en Marks & Spencer. Prima namen om als beginnend modelabel tussen te staan, dachten wij zo.

Klik hier voor alle knitwear in de webshop van The North Circular.

Deel dit artikel
Back to top