Fashion

Jamie Bochert zingt tijdens Haider Ackermann

Modeontwerpers laten maar al te graag grote sterren als Lady Gaga (Marc Jacobs) en Amy Winehouse (Fendi) optreden tijdens hun shows. Maar waarom zou je popdiva’s inhuren voor een muzikaal intermezzo als je hier ook gewoon een eigen model voor kunt gebruiken?

Zo moet Haider Ackerman ook hebben gedacht! Tijdens zijn meest recente Resort show zong het androgyne model Jamie Bochert na haar catwalkrondje een medley, waaronder Bob Dylan’s 'Knockin’ On Heaven’s Door'.

JamieDe huidige muze van Marc Jacobs werd daarbij begeleid door een cello en viool, terwijl ze zelf de piano bespeelde. Blogger Garance Doré is al fan: ‘Ik had haar stem nog nooit gehoord en werd absoluut weggeblazen. Het was zacht, vriendelijk en dromerig, als een zomernacht.’

Maar Bochert is uiteraard niet het enige zingende model! Zo trad Irina Lazareanu op tijdens de Chanel Pre-Fall show in 2008 met haar toenmalige vriendje Sean Lennon en nam de Britse Agyness Deyn een nummer op met de Five O’Clock Heroes. Onze tip voor de komende modeweken? Karen Elson, de vrouw van muzikant Jack White, met haar dromerige bluegrass- en folkmuziek.

Zie hieronder het filmpje met het optreden van Jamie Bochert!

 


En een filmpje van Karen Elson, met 'Cruel Summer.'

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top