Fashion

Geen celebs bij Marc Jacobs

Dat je tot de rich and famous behoort, wil niet altijd zeggen dat je overal en nergens kunt komen. Zoals bij de modeshow van Marc Jacobs. Na jarenlang celebrities front row te hebben gezet, is CEO Robert Duffy het meer dan zat. Sterren worden vanaf nu door hem geboycot…

MJHet vorige seizoen nodigde Duffy twee sterren uit voor Marc's show: Madonna en Lady Gaga. “Deze laatste kon niet eens plaatsnemen in de zaal, want de show was al begonnen, voordat ze kwam. Dit seizoen gaan we helemaal geen celebrities meer uitnodigen.” Robert doelt hiermee op alle media-aandacht, die bekende sterren met zich meebrengen. “Het gaat de pers er alleen maar om wie er front row zit. Er wordt helemaal geen focus gelegd op de show zelf. Soms vroeg ik me wel eens af of er überhaupt iemand naar de catwalk keek.”

Robert heeft zeker een punt te pakken. De man voegt er nog aan toe dat hij alleen mensen in de zaal wil hebben, die ook daadwerkelijk belang hebben bij de show. Ik als enorme Marc Jacobs-fan meld me bij deze alvast aan. Rober Duffy, you know where to find me! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top