Fashion

Te huur: jurk van Kate Moss

Je leest het goed. Binnenkort kun jij gewoon een jurk huren van niemand minder dan Kate Moss. Topshop komt namelijk met een nieuw initiatief waar klanten een celebrity-kledingstuk voor één dag kunnen huren. De jurken van onder andere Scarlett Johansson, Freida Pinto en Dita von Teese zijn ook te leen…

Sta jij ook vaak genoeg voor de kast en weet je niet wat je aan moet trekken voor dat ene feestje? Topshop biedt uitkomst! Met het initiatief Dress Me Up kun je voor één dag een kledingstuk van een bekende ster lenen. Denk aan jurken van Kate Moss, Freida Pinto, Scarlett Johansson, Olivia Palermo, Jourdan Dunn, Erin O'Connor, Naomi Campbell, Sophie Dahl, Nicola Roberts en Dita Von Teese.

Niet alleen de sterren maar ook ontwerpers lenen hun jurken uit. Zo kun je bij Topshop exemplaren van Richard Nicoll, Zandra Rhodes, Meadham Kirchoff, Clements Ribeiro, Marios Schwab, Danielle Scutt, Jonathan Saunders, Christopher Kane en Emma Cook lenen.

TopshopTopshop
TopshopTopshop

Mocht je totaal verliefd worden op die ene mooie jurk, dan kun je hem tijdens een

veiling gewoon kopen. De opbrengst gaat naar het goede doel. De prijs voor een uitleenjurk is 40 pond, dus goed te doen voor een avondje uit. Maak je outfit helemaal af met een designerbag-for-one-day. Klaar is Kees!

Ik kan niet wachten. Dan toch maar voor dat ene nieuwjaarsfeestje een jurk van Kate lenen? Voor meer informatie, check de website. (Elisah)

* Topshop komt nu ook met een andere fijn actie: degene die nog nooit bij hun webshop heeft besteld, kan eenmalig gebruik maken van een gratis verzending. Je hoeft bij het uitchecken alleen maar de code 1STSHIP te gebruiken. That's all, shop till you drop...

Deel dit artikel
Back to top