Fashion

Modelwatchin'

Ik probeer het bij te houden, maar makkelijk is het niet. Ten eerste ben ik al slecht in namen, maar gezichten onthouden is helemaal een ramp. Dus ik vind van mezelf dat ik het redelijk goed doe in de wereld van de modellen. De houdbaarheidsdatum van een model verloopt snel en nieuwe gezichten maken aan de lopende band hun entree in het wereldje.

Ik doe mijn best om up-to-date te blijven van vers bloed op de catwalk en fotospreads met onder andere V Magazine als hulplijn. In de straten van New York is er natuurlijk genoeg te spotten en dat is precies waar casting director Angus Munro zich mee bezig houdt. Hierbij een selectie van zijn rising stars inclusief commentaar…

Lara Stone

Lara Stone (IMG): “Alhoewel het niet Lara’s eerste seizoen is, zal ze deze periode wel doorbreken als A-list model. Ze heeft een sterke, maar fragiele look die overeenkomt met de verbeelding van ontwerpers.”

Irina Kulikova (IMG): “Een splinternieuw meisje die een heel curieuze schoonheid heeft, een nakomer van de 90’s alien-chic modellentrend.”

Irina Kulikova
Dasha Malygina

Dasha Malygina (Marilyn): “Een andere nieuw meisje die begint met haar eerste New York Fashion Week. Haar look is het pure 80’s Britse schoolmeisje, stoer en cool, zeker iets voor hippe ontwerpers als Luella en Marc Jacobs.”

Magdalena Frackowiak (Next): “Een klassieker in de maak die niet tijdsverbonden is door haar gepolijste, supermodel look. Ze geeft elke outfit een luxe en dure uitstraling.”

Magdalena Frackowiak
Georgia Frost

Georgia Frost (Marilyn): “Ze is in New York door een boeking van Burberry voor de nieuwe campagne. Georgia wordt een grote naam tijdens de shows.”

Oxana Orlova (Supreme): “Misschien vind je haar niet tijdens de New York Fashion Week shows, maar ze staat wel hoog op de lijst van ones-to-watch. Ze heeft een uniek gezicht die zorgt voor boekingen voor topshows in Europa.”

Oxana Orlova
Jenny Sweety

Jenny Sweeny (One Model Management): “Jenny heeft net een shoot gedaan voor Vogue Italia met Steven Meisel en zal zeker in alle New York shows zijn. Ze is een true all-American beauty.”

Zie jij hier de nieuwe Gemma/Sasha/Irina/Lily tussen? (Nana)

Deel dit artikel
Back to top