Fashion

Patricia Field @ ASOS.com

De kick-off van de Patricia Field x ASOS.com was vorige week, dus als je graag een eigen Patricia Field in je bezit wilt krijgen moet je niet al te lang treuzelen. Want zoals altijd met dit soort samenwerkingen: het is een limited edition collectie…

De roodharige styliste/ontwerpster heeft een flinke energyboost gekregen, en vraag me niet hoe. Niet alleen doet Patricia Field de styling van de Sex and the City film, ze heeft ook nog eens getekend om de kleding voor de nieuwe SATC, Cashmere Mafia, op zich te nemen. Ach, en voor een kleine collectie tussendoor voor webshop ASOS draait ze haar hand toch niet om!?

Het resultaat? Een kleurrijke, glam en sexy mini-collectie. Voor sommige items moet je er geen moeite mee hebben om het middelpunt van de belangstelling te zijn, want met bijvoorbeeld de glimmende bandeau jumpsuit zullen alle ogen zich op je richten. Met de blauwe kimono-jurk met felgekleurde details en de satijnen haltertops (die komen nog op de site) zou ik me persoonlijk iets meer op mijn gemak voelen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor Patricia Field sandalen, jeans (skinny of wijde pijp), tas, clutch of ketting.

Bandeau jumpsuit Patricia Field x ASOS.comGouden minijurk Patricia Field x ASOS.com
Kimonojurk Patricia Field x ASOS.comTop plus skinny jeans Patricia Field x ASOS.com

Een eigen Patricia Field in je kast!? Nu dus mogelijk voor erg schappelijke prijzen op ASOS.com! (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top