Fashion

Boobtape: nooit meer een beha aan!

Boobtape: nooit meer een beha aan!

Verliefd op een jurkje met een open rug, maar kun je het niet dragen met bh aan? Wij hebben een briljante tip. Want zeg nu zelf: de bandjes aan de achterkant en over je schouders maakt de boel toch minder mooi. En tja, je voelt je misschien ook niet helemaal comfortabel zonder bh. De oplossing? Boobtape.

Waarom boobtape?

Boobtape is een speciaal soort tape (wat geen pijn doet wanneer je het van je huid moet afhalen) wat je kunt gebruiken wanneer je geen bh aan wil, maar ook niet zonder ondersteuning de deur uit wil gaan. Je kunt de boobtape zo strak als je wil om je boobies heen plakken.

Hoe plak je het op?

Wanneer je je boobies een soort push-up effect wil geven, kun je het beste een beetje vooroverhangen wanneer je van links naar rechts een stukje tape op je borsten plakt. Vergeet ook niet om een beschermingsplakkertje op je tepels te plakken (deze zit meestal bij de boobtape inbegrepen), want anders doet de tape wel pijn bij het eraf halen. Vervolgens plak je stukjes verticaal over je borsten. Let wel op: houd rekening met de vorm van de jurk. Het is natuurlijk niet mooi als je de stukjes boobtape ziet.

We hebben een aantal boobtapes onder elkaar gezet voor je met de linkjes naar de webshop. Shoppen maar!

Booptape | €13,49

Boobtape | €17,95

Boobtape zwart | €19,95

 

 

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top