Fashion

LIFEwithBIRD

Sass & Bide en Tsubi vind je op mijn favorieten lijstje. Nu heb ik een nieuwe Aussie toegevoegd: LIFEwithBird.

LIFEwithBird is opgezet door Nicholas Van Messner en Bridget McCall, twee ontwerpers die zich graag bezig houden met kunstobjecten, design, functionaliteit en high-fashion. LIFEwithBIRD’s kleding doet me denken aan de charmante eenvoud van Stella McCartney gemixt met de abstracte streetstyle à la Henrik Vibskov. De nieuwste collectie, nummer 7, heet ‘Code: Innocuous Verse’.

Mijn favoriet uit de vrouwencollectie is… alles! Het ziet er erg comfy en stoer uit, maar zonder dat je de female touch in de ontwerpen mist; korte empire jurkjes met ketting- en driehoekprints, grappige joggingshorts, wortelbroeken met zakken in contrastkleuren. De LIFEwithBIRD mannenlijn is minder uitgebreid, maar net zo leuk. Denk aan asymmetrische jasjes, hoodies en tees bewerkt met dezelfde ketting –en driehoekprints.

LIFEwithBIRD womenLIFEwithBIRD men

Het designduo is nog niet zo lang in the game, maar LIFEwithBIRD heeft onder andere al in de Australische en Britse Vogue gestaan. NYLON magazine is een grote fan van het kledinglabel en neemt LIFEwithBIRD ook vaak mee in hun issues.

Helaas heeft LIFEwithBIRD geen Nederlandse verkooppunten. Dichtstbijzijnde adressen zijn in Londen en Parijs. Check de site van LIFEwithBIRD. (Nana)

Deel dit artikel
Back to top