Fashion

Door deze tips heb jij straks de perfecte spijkerbroek

Door deze tips heb jij straks de perfecte spijkerbroek

Er is een verklaarbare reden waarom we het zo moeilijk vinden om de perfecte jeans te scoren. Keuze is er genoeg om je hartje alles te geven wat het begeert, maar waar begin je? Door de ontelbare opties en trends op het gebied van spijkerbroeken is het ontzettend moeilijk om jouw perfect match te vinden en wij snappen dit probleem maar al te goed.

Hoe vind jij de perfecte spijkerbroek? Er zit namelijk een hoop achter, niet alleen het prijskaartje. Ga je de broek echt dragen? Met wat is je jeans te combinbineren? En heb je ook nog oog voor het milieu bij het kopen van je spijkerbroek? Deze vragen horen door je hoofd te spoken wanneer je op het punt staat een nieuwe spijkerbroek aan te schaffen. Maar ook de tips in dit artikel maken een volwaardige checklist zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken tijdens het shoppen voor jeans. 

1. Zorg dat je comfortabel bent

Voor sommigen spreekt de regel voor zich maar het blijft belangrijk: zorg dat je spijkerbroek een comfortabele pasvorm heeft. Je moet kunnen zitten, staan, bukken, knielen en liggen in je nieuwe spijkerbroek. Je zal merken dat jij je een stuk opgeluchter voelt en meer zelfvertrouwen hebt als je deze tip onthoudt tijdens het shoppen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_) op

2. Onthoud het verschil tussen mode en stijl

Je eigen stijl ontwikkelen kan een hele klus zijn. Vaak passen mensen die zoeken naar hun eigen stijl zich aan op de laatste modetrends. Hier is niks mis mee als dit je gelukkig maakt. Wat belangrijk is om te onthouden, is dat mode verandert en je eigen stijl tijdloos is. Door deze regel toe te passen tijdens het shoppen, is het voor jou nu misschien makkelijker om het perfecte paar voor jou te vinden. Probeer verder te kijken dan winkels die elke week een nieuwe collectie in de etalage hebben!

3. Keep an open mind

Ken jij je eigen stijl als geen ander maar mis je soms wat afwisseling qua jeans? Blijf jezelf openstellen voor nieuwe pasvormen en probeer tijdens het shoppen meerdere soorten spijkerbroeken. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door patricia manfield (@heir) op

4. Maak een moodboard

Inspiratie te kort? Maak een moodboard met jouw favoriete spijkerbroek outfits. Op Pinterest zijn er genoeg leuke looks te vinden die je een keer kan uitproberen en wij zijn er ook om je te helpen. 

5. Weet wat je niet wilt

Het is belangrijk om je open te stellen maar als je niet van bootcut jeans houdt moet je het niet gaan forceren. Wanneer je iets draagt wat je eigenlijk helemaal niet leuk vindt, merken jij en andere dat echt!

6. Let op de kwaliteit

Zit die spijkerbroek lekker maar is de kwaliteit wat minder? Dan is de kans groter dat de spijkerbroek niet lang zo fijn blijft zitten om je lichaam. Wanneer je aan het shoppen bent, is de kwaliteit van je broek superbelangrijk. Zo weet je namelijk of de jeans lang meegaat of niet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ellie (@slipintostyle) op

7. Houd je kledingkast netjes

Een opgeruimde kledingkast is dé sleutel tot een eigen stijl en bevredigende shopping sprees. Je shopt veel beter met een organized kledingkast omdat je met zekerheid kan zeggen wat je nodig hebt. Probeer je garderobe eens op te ruimen op dezelfde manier als Marie Kondo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marie Kondo (@mariekondo) op

 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top