Fashion

Fashionscoop: Boogschutter 23-11 t/m 22-12

hermesOm ook je stijl op hol te brengen raad ik je aan om je deze winter te rijgen in het vintage ruiter corset van Jean Paul Gaultier voor Hermès. Combineer het lederen korset met een pittig kniebroekje van Chloé en pijlhoge hakken van Gucci. Hiermee zal je opvallen en misschien ook provoceren, iets wat je graag doet, we know you.


Boogschutters zijn spontaan, je kast hangt vol met impulsaankopen. Eerlijkheid gaat boven alles waardoor je soms bot uit de hoek kan komen. Je bent een gezelligheidsdier en houdt van reizen en sporten om je tomeloze energie kwijt te raken. Combineer deze eigenschappen in december en boek een reis samen met je gorgeous personal trainer naar L.A. Schaf hiervoor de nieuwe lijn van Nike aan en ga samen krumpen.

Aan het eind van de maand voel je dat je wat rust nodig hebt. Maak je huis cosy met geurkaarsen van Annick Goutal en verwen jezelf met die lekkere flanellen PJ's van Paul Frank. Door een goed gesprek op de bank met een vertrouwde vriend(in) en je favoriete Ben&Jerry’s chocolate ice cream krijg je opeens een geweldig inzicht. Schrijf het op! (PK)


Deel dit artikel
Back to top