Fashion

Ik voel me genaaid door Apple

Een aantal maanden geleden heb ik een Nano gekocht. De paarse Nano lag me aan te staren zoals een donut staart naar een persoon met obesitas. De Nano heeft me €129,00 gekocht en sinds die dag zijn Nano en Camillia onafscheidelijk. Nano gaat zelfs mee de douche in met zijn frisse boxjes (die me €29,95 hebben gekost)

nano

Alles was helemaal koek en ei, totdat ik net een persbericht van Apple ontvang.
De 5e generatie van de Nano is uit! Aan de look is niets veranderd, wat ze wel hebben gewijzigd is het feit dat je nu kunt filmen, dat er een microfoon is ingebouwd en dat er speakers op zitten. (Dus nooit meer kutten met je boxen in de douche/park of op het strand)

Ook kun je op je gewicht letten met de Pedometer (Al denk ik eerder aan iets anders bij het horen van die naam) en kun je gebruik maken van Voiceover: spreek de naam van het nummer of artiest in die je graag wilt horen en je hoeft niet meer met je handen te navigeren.


nano

nano

De 8GB gaat je €139,00 kosten en de 16GB €169,00. Goed, ik denk dat ik mijn oude Nano maar aan mijn nichtje van 4 geef (kinderen horen nou eenmaal op te groeien met een ipod!) en zelf een rode 5e generatie Nano ga bestellen.

Camillia

Deel dit artikel
Back to top