Fashion

ShopVIP Fashion Battle

Vorige week vond de Fashion Battle van Miss ShopVIP plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Ondanks de hitte waren er tientallen meiden aanwezig om allemaal te strijden om die felgebeerde titel: Miss ShopVIP. Wie o wie gaat er winnen…

In de enorme hitte struinde jullie Fashion Editor af naar de Westergasfabriek om honderden hippe meiden te zien strijden voor de finale van Miss ShopVIP. Ruim 1000 meiden hadden zich aangemeld voor de wedstrijd en daaruit werden 200 meiden geselecteerd voor de eerste ronde. En deze meiden werden streng gejureerd door Bastiaan van Schaik, Anouk Smulders, Michou Basu en Maria Kooistra, te beginnen met een catwalkshow, waar ze hun first impression konden showen. Aansluitend werd er een Fashion Battle gehouden, wat enorm hilarisch was. De kandidaten moesten in tien minuten tijd tussen tientallen kledingrekken hun ‘recessie-proof-outfit’ uitzoeken, wederom gejureerd door de kenners.

Fashion Battle

Uiteindelijk zijn er 42 kandidaten geselecteerd, die door mogen naar de grote finale op maandag 20 juli. Dit is meteen onderdeel van het Downtown programma van de Amsterdam International Fashion Week. Dat wordt een hele happening, want de winnares wordt een jaar lang hét gezicht van ShopVIP.com, mag een blog bijhouden, een jaar lang gratis shoppen op de website én krijgt ook nog eens een professionele fotoshoot cadeau.

De finalisten

Wordt spannend! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top