Fashion

Adriana Lima reageert op de benoeming van Kendall Jenner als 'Fashion Icon Of The Decade'

De carrière van Kendall Jenner gaat als een speer. Van een megadeal met La Perla en haar recente verschijningen op de catwalk: ze is één van de meest gevraagde modellen van het moment. Toch was iedereen niet helemaal happy met haar bekroning tot 'Fashion Icon Of The Decade' door The Daily Front Row.

Op Twitter werden de nodige sneers naar het topmodel gedaan. Van 'tien jaar geleden was ze nog niet te zien op de catwalk' tot 'wat de Kardashian clan toen droeg was niet om aan te zien'. Nu reageert topmodel Adriana Lima, die al heel wat jaartjes meer dan Kendall meeloopt in de modellenwereld, op de bekroning van Jenner tot fashion icoon.

"These days everything is judged on social media and how much people you are reaching out through that and I think that it is well deserved." Ze heeft er duidelijk dus geen probleem mee maar zegt wel: "It's just a trophee, it doesn't mean anything. I am happy for her but everyone has their own space in the business. By her having that trophee doesn't take away any space from any other model that is still working."

Heel sportief van Adriana!


Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top