Fashion

Preview S'NOB najaar 2009

Zijn we net allemaal in zomerse sferen, gaat Fashionscene het hebben over warme chunky knits en leren jurken. Maar in de modewereld lopen ze nou eenmaal altijd op de zaken vooruit, dus bij deze: de mooie wintercollectie van het Deense label S’NOB.

S’NOB presenteert deze winter een breed scala aan fijne feminiene silhouetten met grove mannelijke elementen in uitgesproken prints, warme kleuren. Voor de extra edge zijn de stoere accessoires een must.  

snob

Het is een veelzijdige collectie, van stoere tomboy looks tot sexy silhouetten. Denk hierbij aan chunky knits, nonchalante jerseys, leren ontwerpen met speelse cuts en boyfriend chino’s. Binnen de collectie speelt de jumpsuit een hoofdrol. Deze must-wear van dit seizoen is uitgevoerd in kleurrijke grafische prints en is speciaal ontworpen voor de S’NOB vrouw die graag opvalt. Het label kiest voor een kleurenpalet met warme tinten versus koele grijstinten en nude colors. Stoere accessoires, zoals de lakleren ceinturen en armbanden met metalen studs, zorgen voor de finishing fashion touch.

Jump jij deze winter ook in een jumpsuit? Ik wel! Zeker in combinatie met zo’n kort leren jasje! (Marieke)

Deel dit artikel
Back to top