Fashion

Michael Barnaart van Bergen’s jurken op de Musical Awards

Tijdens de uitreiking van de 10e editie van de Musical Awards op 8 juni droegen vier musicalsterren de creaties van ontwerper Michael Barnaart van Bergen.

Jelka van Houten (winnares in 2006 Beste Vrouwelijke Hoofdrol Kleine Musical) droeg een klassieke japon met hoge taille van diep rode voile en een strikvormige antieke broche met groene steen op de schouder.

Kim-Lian van der Meij (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) droeg een kort asymmetrisch jurkje van groene zijde met een strik van gouden tafzijde op haar schouder.

De asymmetrische japon van Wieneke Remmers (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) bestond uit fuchsia voile gedrapeerd over een champagnekleurige Franse zijde. Op haar schouder was een antieke broche bevestigd met een steen in dezelfde fuchsia tint.

Renée van Wegberg (genomineerd Beste Vrouwelijke Hoofdrol Grote Musical) hulde zich in een knielang jurkje van kobalt blauwe Franse stretchzijde.

De jurk van Kim-Lian was mijn persoonlijke favoriet; echt een prachtig ontwerp. Wat vind jij van deze couturejurken? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top