Fashion

Pozerz Astro

Iedereen is tegenwoordig wel in voor een heerlijk potje astrologie. Ben jij nou ook zo benieuwd of je dat ene lekkere hapje aan de haak gaat slaan of dat er misschien wel een promotie voor je inzit op zakelijk gebied?! Check de pozerzastro en geniet!
RAM


astro

Eten:

Vanavond eet jij je overheerlijk homemade Chili Con Carne. Je omgeving kijkt er een beetje raar van op, maar acht de rest van het weekend heb jij toch geen afspraken.

Kleur:

Paars staat je goed deze week.

Huisdier:

Je houdt 2 vogelspinnen en 3 slangen thuis.

Beroep:

Zaterdag 6 juni moet je in ieder geval werken! Jij staat achter de bar bij Musica Republica!

Slechtste match deze week:

Stieren liggen je niet echt deze week. Op de een of andere manier botst het enorm. Blijf even een weekje uit de buurt en je zult zien dat jullie volgende week weer op één lijn zitten.

STIER


stier

Eten:
Die Turkse pizza gaat er wel in! Let je wel op je vitamines?

Kleur:

Oeh jij hebt iets te lang in de zon gelegen.. Van melkbenen naar een kreeft! Volgende keer toch iets beter smeren.

Huisdier:

Je vriendin heeft een nieuwe chihuahua gekocht. Je haat het beest! Al wil je het voor geen goud uitlaten, toch denk je er stiekem over om het toch een keer te doen en dan per ongeluk achter te laten. Ach nee, dat kan je ook niet over je hart verkrijgen! Stiekem vond je het beest ook eigenlijk best lief toen je even alleen met hem was.

Beroep:

Je bent blij wanneer dat promoten voor Musica Republica er eindelijk op zit, je kan geen flyer meer zien!

Slechtste match van de week:

Rammen kan je op het moment beter even ontwijken. Laat ze even een weekje stoom afblazen en probeer het volgende week weer.

TWEELINGEN


astyro

Eten:
Eerst vreten dan diëten, jij kan gewoon die pizza bestellen!

Kleur:

Groen is echt je lievelingskleur op dit moment. Alles staat in bloei, wat is het leven is toch heerlijk!

Huisdier:

Jij wilt dolgraag naar Musica Republica (wat niet heel gek is), maar je vraagt je af of huisdieren ook zijn toegestaan? Zou je daar dan ook een kaartje voor moeten kopen? Je zit namelijk met je tekkel, want ja die kan niet heel de dag alleen blijven.

Beroep:

Voor de zomer ben je op zoek naar een bijbaantje. Je hebt verschillende baantjes gevonden maar werken bij het zwembad lijkt je toch het leukste. Wel even checken wat de functie is want haren uit putjes vissen is niet heel fijn werk!

Slechtste match deze week:

Kreeften hebben hun week niet! Overal gaan ze tegenin en van een mug maken ze een olifant. Probeer ze deze week op een voorzichtige manier te benaderen maar als het niet hoeft zou ik het vooral ook niet doen. Na één gesprek is jouw humeur ook gelijk naar de klote!

KREEFT


astro

Eten:

Gezondheidsfreak die je bent, jij gaat weer voor het fruit!

Kleur:

Koraal staat je de laatste tijd echt goed. Misschien toch een zomer type?

Huisdier:

Free en Willy zijn eigenlijk de enige 2 huisdieren die je ooit hebt gehad. Ja je weet het nog goed je was 7 jaar oud en die twee goudvissen zwommen daar maar rondjes in die kom. Nu je er zo overna denkt weet je niet eens wat er met ze gebeurd is. Maar ach je hebt toch nooit veel met dieren gehad.

Beroep:

Op het moment werk jij in de horeca. Aan de stand van de planeten te zien ben je toe aan verandering. Het is tijd voor wat anders. Misschien is de agrarische tak iets voor jou?

Slechtste match deze week:

Tweelingen hebben een te vrolijk humeur deze week. Aangezien jouw humeur en geduld iets  minder is moet je niets van ze hebben. Van dat gedagdroom word je al helemaal niet goed! Tijd om ze een weekje lekker te negeren.

LEEUW


astyro

Eten:

Jij bent de laatste tijd een beetje van de gezellige avondjes met toastjes, kaasjes en wijntjes geworden. En jawel, het weekend zit er weer aan te komen! (Als je er maar af en toe wel een balansdagje tegenaan gooit).

Kleur:

De laatste tijd zit je enorm goed in je vel. Of het nou komt door het weer, je nieuwe verliefdheid, het feit dat je bijna zomervakantie hebt of een combinatie van dit alles, het maakt niet uit welke kleur je draagt jouw uitstraling is er een om jaloers op te zijn! Houdt dit gevoel vast!

Huisdier:

Jouw huisdier is een Rottweiler en je zou nog door het vuur gaan voor dat beest. Hij is zo ontzettend lief. Voor jou dan, van aderen moet hij niets hebben. En tegenwoordig moeten anderen ook niets meer van hem hebben.

Beroep:

Het is tijd voor wat afwisseling binnen het werkgebied. Heel nobel die bejaardenzorg, maar ergens in jou schuilt een avonturier. Ga op zoek naar uitdagend werk in het buitenland en je zult zien dat het je goed zal doen! Daredevil die je bent!

Slechtste match van de week:

Maagden zitten je op het moment even tot hier! Ze draaien altijd om de hete brei heen en hebben de neiging alles goed te praten. Nee jij kan deze week beter naar de schorpioen toetrekken.

MAAGD


astro

Eten:
Het is weer lekker weer, en dat betekend die bbq uit de schuur en eten tot je erbij neervalt!

Kleur:
Alhoewel je laatst je woonkamer een nieuw kleurtje hebt gegeven, ben je het eigenlijk alweer zat. Maar als je er zo overna denkt is het niet alleen de kleur van je woonkamer die je snel zat bent, jij bent überhaupt alles snel zat!

Huisdier:
Huisdier? Huisdieren! Jij woont op een boerderij en als je alle dieren op zou gaan moeten noemen ben je morgen nog niet klaar. Maar als je dan moet kiezen ga je voor het nieuwe veulentje, die is wel heel lief.

Beroep:

Jij bent van plan deze zomer je leven te gaan beteren. Het is afgelopen met je ruige sex, drugs en rock ’n roll leven en tijd voor wat goede daden. Je aanmelding bij de scouting zit al in de brievenbus en ook ben je al druk op zoek naar vrijwilligerswerk.

Slechtste match van de week:

Leeuwen halen het bloed onder je nagels vandaan. Die eeuwige aandacht die ze nodig hebben, je kunt er even niet meer tegen.

WEEGSCHAAL


astro

Eten:
Op Musica Republica is er genoeg heerlijk eten voor je, dat wordt nog moeilijk kiezen!

Kleur:

Keuzes maken is moeilijk, maar noodzakelijk! Je bent van plan een nieuwe auto aan te schaffen en de kleur daarvan is natuurlijk wel een belangrijk punt. Ga op je gevoel af!

Huisdier:


Je hebt muizen thuis. En dan niet muizen waar je niet om gevraagd hebt, maar hele lieve muizen in een kooitje! De meeste mensen die in je huis komen moeten er niets van hebben, maar die begrijpen het ook niet. Of eigenlijk begrijp jij hen niet. Neem een keer zo’n lief, klein en schattig muisje in je handen en je bent toch gelijk verkocht?

Beroep:

Nee maar, je bent gepromoveerd bij de supermarkt! Van vakkenvuller ga je door naar servicebalie. Gefeliciteerd!

Slechtste match van de week:


Boogschutters willen deze week teveel van je. Je bent al zo toe aan rust en al die eisen doet je humeur niet goed. Nee, zorg ervoor dat je zo snel mogelijk van ze af bent deze week.

SCHORPIOEN


astro

Eten:

Het is weer tijd om onbeperkt spare-ribs te gaan eten. Ja hoor, doe me nog maar een bord!

Kleur:

De laatste tijd ben je meer van het zwart/wit. En dan heb ik het met name over fotograferen (al neigt je manier van denken hier ook aardig naar)!

Huisdier:

Jij hebt een eigen paard. Paardrijden is je grootste hobby en passie en je verzorgt dat beest dan ook met hart en ziel!

Beroep:

Na dit zware jaar op school, ben je toe aan vakantie! Niks werken. Jij hebt rust nodig!

Slechtste match deze week:


Watermannen zijn jou iets te impulsief deze week. Hartstikke leuk al die ideeën maar het moet wel realistisch blijven!

BOOGSCHUTTER


astro

Eten:

Tja de zomer komt eraan, en ook jij hebt besloten dat er wel een paar kilootjes af kunnen. Dus je probeert zo goed en zo kwaad als het kan alle verleidingen te weerstaan en alleen gezond voedsel te eten!

Kleur:

Deze zomer wordt geel jouw lievelingskleur. Dat heb je nu alvast besloten zodat je al je aankopen daarop kan aanpassen. Smart ass!

Huisdier:

Huisdieren zijn nooit echt jouw ding geweest. Alleen het idee al dat er zo’n harig beest in je huis rondloopt.

Beroep:

Het feit dat jij nooit kan stil zitten kan andere nog wel eens irriteren. Neem daarom ook deze zomer weer niet te veel hooi op je vork, voor het weet heb je burn out!
Slechtste match deze week:
Schorpioenen zijn weer lekker schorpioenen deze week. Blijkbaar heb je weer wat verkeerd gedaan want de wraakacties houden niet op. Ze zijn lekker bezig, en wanneer je ernaar vraagt is er natuurlijk niets aan de hand. Irritant!!

STEENBOK


astro

Eten:

Eigenlijk houd jij van al het soort eten. Jij bent een soort vuilnisbak die alles naar binnen kan schuiven op elk gewenst moment. Jij krijgt dan ook altijd de verwijten naar je hoofd dat je zoveel eet en toch zo slank bent, maar hé, best fijn om te horen toch?

Kleur:

De laatste tijd ben je helemaal in je creatieve periode. Alhoewel je deze periodes aanzienlijk vaker hebt weet je omgeving inmiddels aardig hoe ze dan met je om moeten gaan (lees: ze moeten je vooral veel met rust laten). Deze keer focus je je compleet op je schilderkunsten. Je bent daarom helemaal into de kleuren en kunt er geen genoeg van krijgen.

Huisdier:

Huisdieren zijn niet aan jou besteed. Zo’n verzogend typje ben je niet, je bent al blij als je zelf normaal de week doorkomt.

Beroep:

Na ongeveer alle baantjes die je je maar kunt bedenken gehad te hebben, heb je besloten om een poging te wagen bij de MC Donald’s. Dat is toch heerlijk om heel de dag tussen de hamburgers en MC Flurry’s te staan. Horecatijger die je bent!

Slechtste match deze week:


Vissen zijn weer lekker emotioneel deze week. Om een scheet gaan ze al janken en daarnaast hebben ze alleen oog voor hun eigen problemen. Ik zou 3 jankfilms opsturen met 5 dozen tissues!

WATERMAN


astro

Eten:
Jij bent een echte knoflook liefhebber. Als je kookt kan dit ingrediënt absoluut niet ontbreken in je gerecht(en)! En jawel, vanavond is het weer zover, het is jouw beurt om een gerecht op tafel te toveren. Het is niet te hopen dat je daarna nog afspraakjes hebt, of je tafelgenoten.

Kleur:

Jij weet ook heus wel dat het zonnetje buiten schijnt en dat de zomer eraan zit te komen. Feit is gewoon dat zwart jou enorm goed staat, blijf het daarom ook gewoon lekker dragen. Al is het 40 graden!

Huisdier:

Dit is het verkeerde moment om aan huisdieren te beginnen. Doordat de planeet vesuvius lijnrecht tegenover mars staat brengt dat verkeerde invloeden. De verzorging van een dier kun je beter even uitstellen, het is belangrijk eerst tijd aan jezelf te besteden en je daarna te focussen op eventuele dieren.

Beroep:

Je bent gestopt met je studie. Aangezien thuiszitten geen optie is moet je op zoek naar werk. En geen bijbaantje, maar echt werk! De sterren vertellen dat je het moet zoeken in de medische kant. Succes!

Slechtste match deze week:


Steenbokken zijn weer lekker gierig deze week. Ze willen van alles met je doen maar willen nog geen euro uitgeven. Tja, ze moeten kiezen of delen. Bij jou groeit het geld ook niet op je rug (helaas).

VISSEN


astro

Eten:
Jij houdt erg van eten zolang je het maar niet zelf hoeft te bereiden. Als je zelf aan het koken bent heb je daarna nooit trek meer, heel raar!

Kleur:
Hmmm limegroen! Maar dat komt misschien ook een beetje door de vodka lime van de laatste tijd.

Huisdier:

Aan de stand van de planeten is te zien dat jij binnenkort toe bent aan een huisdier. Dit kan een hond zijn. Aangezien jij een gevoelig type bent kan dit trouwe dier veel vreugd in je leven brengen.

Beroep:

Misschien kijk je te veel films, maar je hebt al zo vaak gezien dat mensen zomaar ontslag nemen en daarna wel zien wat er gebeurt. Dit idee spookt al een tijdje door je hoofd en dat het met de dag ongezelliger word op je werk werkt ook niet echt mee. Ga vooral op je gevoel af!

Slechtste match deze week:
Weegschalen zijn weer aan het doen waar ze goed in zijn: wikken en wegen. Gek word je van dat getwijfel, je bent zelfs in staat om voor hen knopen door te hakken zodat je er vanaf bent!


Vind jij jezelf nou ook zo spiritueel?! Zorg er dan voor dat je jouw persoonlijke horoscoop voor volgende week niet mist. Voor meer info bel: 0900-POZERZASTRO en wil jij een prive reading? Mail dan naar info@pozerscene.nl

Ga in Vrede!

Deel dit artikel
Back to top