Fashion

Will Broom voor TopShop

Modeketen TopShop heeft alweer een bekende gestrikt om een nieuwe collectie te ontwerpen. Desinger Will Broom, die eerder leuke shirts ontwierp voor Marc by Marc Jacobs, heeft de handen uit de mouwen gestoken voor TopShop. Het resultaat: grappige en vrolijke tees…

Alvast een sneek peak van Will Broom for TopShopWill kennen we natuurlijk allemaal als de ontwerper, die vrolijke shirts en tassen ontwierp voor de jongerenlijn van Marc Jacobs. En nu is de man gevraagd om voor TopShop een collectie te ontwerpen. En zeker weten dat het prijskaartje van deze tees niet zo duur is als die van Marc Jacobs. Nice!

Vanaf eind april zijn er schattige manga-pandabeer t-shirts, wijde tuniekjes in de kleuren lichtgrijs, koraal en mint en perfecte tees, die je zo aan kan doen naar een festival (lees: drukke prints in vrolijke kleuren) te koop. Volgens Broom is zijn lijn perfect voor een road-trip.

Naast de limited edition lijn geeft Broom op 19 april ook een mode-illustratieworkshop in Sheffield (een stadje iets buiten zijn geboorteplaats Nottingham). Hier kun je bijvoorbeeld je pumps laten customizen door de one and only Will Broom. Extra feitje: Will dacht er vroeger nooit aan om ontwerper te worden. “Ik vond tekenen altijd erg leuk, maar het ontwerpen van kleding niet.” Gelukkig kan de man zijn tekenkunsten nog altijd op zijn shirts loslaten.

Ik ben benieuwd! De shirts, die hij al eerder ontwierp zien er erg hebben hebben hebben uit. Houd je vast: vestjes zijn 20 pond, t-shirts 25 en de tuniekjes 30 euro.

Dat zijn nog eens prijsje, ofniet? Ga jij hiervoor online shoppen? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top