Fashion

Rachel Zoe’s schoenen musthaves

Deze dame staat er om bekend dat zij graag de rich & famous in Hollywood kleedt maar Rachel Zoe is ook niet te beroerd om haar fashion tips met het ‘gewone volk’ te delen. Je hoeft het er natuurlijk niet altijd mee eens te zijn, die tips & tricks alleen doornemen kan geen kwaad...

Laatst kwam miss Zoe in het nieuws toen zij Anna Wintour flink tegen zich in het harnas had gejaagd, door te beweren dat zijzelf meer invloed in de modewereld zou hebben dan Vogue… Ach ja, een beetje oorlog in de fashion bizz mag op zijn tijd best. Nu heeft Rachel Zoe een stuk vriendelijkere mededeling voor ons allen: een lijst met de 5 schoenen die iedere vrouw in haar collectie moet hebben. De lijst is niet wereldschokkend maar het is best grappig om eens af te vinken welke er bij jou in je kast staan toch!?

Rachel’s schoenen must haves:

Lakschoen van Invito (69,95)

1. Een tijdloze lakschoen.

Lak is het helemaal dit seizoen maar je kunt er wel van uit gaan dat je die stijl nog tijden kunt dragen. Zoe adviseert om een paar zwarte exemplaren te kopen maar wat mij betreft kun je ook altijd voor marineblauw gaan. Dat is weer net even anders dan het gebruikelijke zwart en komt goed uit in lak!

2. Een simpele paardrijlaars.

Laarzen zijn A-okay. De paardrijdassociatie? Hmm… Het moet je natuurlijk wel staan, een leren laars met platte zool, tot net onder de knie. Sommige benen zijn meer gemaakt voor een laars met een hak(je), dat verschilt per persoon. Maar simpele leren laarzen (liefst een paar zwarte én een paar bruine) zijn onmisbaar in je garderobe.

Paardrijlaars van Lotus via Asos.com (238,-)

Rode schoen van Bronx (99,95)

3. Een smashin’ rode schoen.

I couldn’t agree more… Ik ben toevallig gister nog een beetje aan het speuren geweest voor dé perfecte rode schoen in mijn collectie maar ik ben nog niet geslaagd. Of het nu een pump of een laars is; rood aan je schoenen trekt de aandacht en geeft een tikje drama aan je outfit!

4. Een mooie ballerina.

Vrouwen zijn niet geboren om 24/7 op hakken te lopen; ik in ieder geval niet. Voor de gelegenheden dat je een beetje goed voor de dag wil komen maar geen zin hebt in zere/brandende voeten aan het einde van de dag: ballerina’s will do!

Ballerina van H&M (19,90)

Dierenprint pump van Invito (49,95)

5. Een schoen met dierenprint.

Zoals ik al eerder zei: over de top dierenprint hoeft niet voor mij. Maar een leuk panter/tijger/luipaarddetail op zijn tijd kan best leuk zijn. Dus waarom ook niet aan je voeten!? Geeft net dat extra accent aan je zwarte outfit…

Rachel Zoe is kennelijk niet zo’n fan van sneakers maar dat is voor mij dan de aanvulling op deze lijst. Kan jij je vinden in bovenstaande top 5, of mis jij nog iets belangrijks!? (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top