Fashion

De onverwachte haartrend die elke bruid dit jaar wil rocken

Zie je een traditionele sluier niet zitten op je bruiloft, maar wil je toch iets bijzonders met je haar en look doen? Dan zijn er natuurlijk een tal van andere opties die misschien nog wel veel mooier zijn dan een klassieke sluier.

Een sluier kan prachtig zijn, maar wat als het niet perse past bij je jurk, als het te formeel aan voelt of als je jurk juist een bijzondere achterkant heeft die je wil laten zien? Er zijn enorm veel alternatieven, wat dacht je van een bloemenkrans, haarjuwelen of zelfs een kroon!

Een kroon schreeuwt “Queen” en er is geen ander hoofdsieraad dat je meer als een godin laat voelen dan een crown. Als er één dag in je leven is dat jij in de spotlight staat en als koningin mag regeren, dan is het wel je trouwdag! Met de kronen van Wild Monarchy maak je op je trouwdag echt een statement. Het label, van eigen Nederlandse bodem, is opgericht door stylisten Nancy Steeman en Liselotte Admiraal. Met hun zelf ontworpen en handgemaakte kroontjes wil het knappe duo vrouwen inspireren, verbinden en kracht geven. Maar natuurlijk er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat bruiden extra superpower en superbeauty hebben op hun bruiloft.

Natuurlijk beperkt een kroon als de ‘Party Queen’, ‘Warrior’, ‘Goddess’ of ‘Princess’ zich niet alleen tot de bruiloft. Met de kronen van Wild Monarchy kroon jij jezelf elke dag tot fearless Queen en draag je ze lekker boho chic tijdens het festival seizoen.

Sorry voor de dames die hun zinnen hebben gezet op een bloemenkrans bij hun bruidsjurk. Volgens trendwatchers is dit een trend die in 2017 langzaam verdwijnt. Na vijf jaar de absolute must te zijn geweest en een Pinterest vol inspiratie is het tijd om de bloemenkrans te laten liggen en deze in te ruilen voor iets nieuws. De Crown wellicht?

Bestellen kan hier via Wild Monarchy.

Beeld: Wild Monarchy

Deel dit artikel
Back to top