Fashion

Patta x ASICS Gel Lyte III

Ik voorzie een sneakerstorm binnenkort. Als je besluit om er in te zitten heb je nog even de tijd om jezelf mentaal voor te bereiden en je strategische 007 plan de campagne uit te werken. Haal je dikke rode stift er nu maar bij: vrijdag 15 juni lanceert Patta haar Patta x ASICS Gel Lyte III sneakers in de winkel op de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam.

In totaal zijn er een überlimited aantal van 200 stuks geproduceerd. Met andere woorden: dat het een gewild model is onder de sneakerheads, is een understatement. De Patta x ASICS Gel Lyte III is geïnspireerd door Amsterdam. De kleuren rood, wit en zwart, zoals het wapen van de hoofdstad, zijn gebruikt, prints van Amsterdamse kruisjes vullen de binnenvoering op en de kleur groen is gebaseerd op de huisstijl van Patta. De sneaker heeft drie soorten kleuren veters en is verpakt in een speciaal ontworpen rugtas.

Patta x ASICS Gel Lyte IIIPatta x ASICS Gel Lyte III

De ASICS Gel Lyte III is een grote favoriet van Patta, vandaar de keuze voor dit model. Mede-eigenaar Guillaume Schmidt: “We wilden een klassieke runner sneaker op een flamboyante manier herontwerpen”. De adviesverkoopprijs van de Patta x ASICS Gel Lyte III is €150 euro.

Succes! The eye of the tiger... (Nana)

Deel dit artikel
Back to top